Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Script po dvou dnech provozu nejde

13. bře 2014 09:49 #114964
Odpověď od Radim
Začátečník
aha, takze tam chybi plugin jquery? to asi pohledat a naistalovat, mooc dekuju

13. bře 2014 11:53 #114968
Odpověď od Bong
Moderátor
Já opravdu nevím co je to "nasypat do Joomly". Je to instalace rozšíření, vložení kódu do článku, nebo vložení iframe, ... Když chcete hledat závadu je třeba se vyjadřovat srozumitelně (nejlépe pro pitomce)...

To, že vám to hlásí chybějící soubory znamená, že instalace vaší Joomly není v pořádku. Například jste web přesunoval s localhostu nesprávným způsobem. Přeinstalace jqueryintegrator může pomoci, ale nemusí to být konec všem problémům.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

13. bře 2014 12:06 #114970
Odpověď od Radim
Začátečník
ok, myslel jsem vlozeni kodu do clanku, ktery byl odzkousen a fungoval(i na PC i na webu), vcera jsem zjistil ze to nefunguje(asi po dvou dnech), dneska jsme nainstaloval pluginy jquery easy a jguery++integrator a nastavil podle navodu, nicmene zmena nenastala zadna, ted to pise v debugu tohle Uncaught TypeError: Cannot call method 'appendChild' of null, pritom je zvlastni, ze na tom jednom webu to slape bez problemu a tady to proste hlasi chyby, spis me napada, ze mi tam nekdo vlezl, ale to je jen domnenka... :(

13. bře 2014 23:48 #114985
Odpověď od Radim
Začátečník
zadna reakce, nikdo nezna recept co se s tim da delat? zacal jsem u sebe a eset mi v nouzovem rezimu nasel zatim za 2 hodiny 11 trojskych konu, takze asi odtud vitr vane... cesta je nekdy spletita, ale smer je jasny...

16. bře 2014 01:49 #115023
Odpověď od Radim
Začátečník
tak vyreseno, s joomlou to nemelo nic spolecneho, byla to chybicka div-tagu u id=”placeholder”.....