Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Script po dvou dnech provozu nejde

13. bře 2014 08:34 #114956
Script po dvou dnech provozu nejde od Radim
Začátečník
Zdravim, mam 2 weby, kde jsem nahodil jednoduche scripty na generovani jmen, je to asi 3 dny z5. Na jednom webu to beha korektne a druhy web po 2 dnech prestal fungovat korektne a nezobrazuje se a nemuzu se pohnout z mista. Na lokalnim PC vse beha jak ma a jakmile to nasypu do joomly tak proste nic. Oba weby maji nahozenou joomlu 2,5. Pravdepodobne to bude nekde v nastaveni joomly jinak si to nedokazu vysvetlit. Prosim o rady, predem diky...

13. bře 2014 08:53 #114957
Odpověď od Radim
Začátečník
tady prikladam odkaz, kde to funguje goo.gl/Z0Yuez a na jinem podobnem webu to proste prestalo slapat a nezobrazuje se nic, nechapu to

13. bře 2014 09:35 #114960
Odpověď od Radim
Začátečník
tady posilam odkaz kde to same nejede goo.gl/33BHU7 a jsem uz druhy den v pasti...

13. bře 2014 09:39 #114961
Odpověď od Bong
Moderátor
Proč myslíte, že za to může Joomla?
Co si představujete pod pojmem "nasypu do Joomly"?
Když ten "nasypaný" kód teď otevřete a porovnáte s původním, copak se změnilo?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

13. bře 2014 09:43 - 13. bře 2014 09:44 #114962
Odpověď od Bong
Moderátor
Nainstalujte si alespoň Firebug a podívejte se na vaše stránky. Stránky občas nepracují když jim chybí soubory:
Code:
"NetworkError: 404 Not Found - plugins/system/jqueryintegrator/jqueryintegrator/ui-lightness/jquery-ui-1.8.6.custom.css" jquery...tom.css "NetworkError: 404 Not Found - plugins/system/jqueryintegrator/jqueryintegrator/jquery.noconflict.js" jquery...lict.js "NetworkError: 404 Not Found - plugins/system/jqueryintegrator/jqueryintegrator/jquery.noconflict.js" jquery...lict.js Error: Permission denied to access property 'toString' Error: Permission denied to access property 'toString' TypeError: document.getElementById(...) is null document.getElementById("placeholder").appendChild(element);

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

13. bře 2014 09:45 #114963
Odpověď od Radim
Začátečník
omlouvam se za ty vyrazy, ale stravil jsem nad tim celou noc, ted jsem tam dal ten samy kod at je videt ze to je to same, tak me napadlo, ze to bude nekde v nejakem nastaveni...,ale fakt uz nevim