Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Přidání bannerů - šablona MD-Corporate
22. pro 2013 21:48 #113392
Odpověď od Jan Švarc
Uživatel
Teď mě napadlo, že problém zřejmě bude v celkové šířce webu. Bannery vpravu ukously kus celé šířky a tím pádem se zůžila prostřední část s články. Jak z tohoto tedy ven?
11. led 2014 19:46 #113717
Odpověď od Jan Švarc
Uživatel
Dobrý den,
konečně jsem se dostal k úpravě našich stránek. Zajímá mě možnost rozšíření celé stránky, zdá se mi to jako nejsnažší cesta. Kde prosím najdu možnost onoho rozšíření stránky?
Honza
konečně jsem se dostal k úpravě našich stránek. Zajímá mě možnost rozšíření celé stránky, zdá se mi to jako nejsnažší cesta. Kde prosím najdu možnost onoho rozšíření stránky?
Honza
12. led 2014 20:56 #113724
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Vaši šablonu neznám, ale může to být v nastavení šablony a pokud ne tak upravte css soubor. Třeba #rightmenu mate možná zbytečně 196px stačilo by 100px, to samé vlevo pak by zbylo na content zhruba 600px. to by asi mohlo stačit pokud tedy ty věci vpravo jsou už ty banery. Samozřejmně tím si rozvrtáte obrázek a budete ho muset roztáhnout ....
Doporučuju nainstalovat tady často zmiňovaný firebug a prosvištět si web s ním uvidíte souvislosti líp.
Doporučuju nainstalovat tady často zmiňovaný firebug a prosvištět si web s ním uvidíte souvislosti líp.
13. led 2014 20:29 #113768
Odpověď od Jan Švarc
Uživatel
Dobrý den,
děkuji za radu. Zkusil jsem to v css upravit (#leftmenu a #leftmenu a #rightmenu), bannery se posunuly doprava, mezera mezi levým menu a články se zmenšila, ale šířka článků zůstala stejná. Tudíž vyzkouším další vaše rady.
děkuji za radu. Zkusil jsem to v css upravit (#leftmenu a #leftmenu a #rightmenu), bannery se posunuly doprava, mezera mezi levým menu a články se zmenšila, ale šířka článků zůstala stejná. Tudíž vyzkouším další vaše rady.
13. led 2014 20:54 #113769
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
články máte v #content-w1 někde kolem řádku 673 ; levý menu (#leftmenu)je stále 196px