Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

VM - cena pro různé měny

03. čvn 2013 23:23 #108218
VM - cena pro různé měny od Cony
Moderátor
Lze nějak ve VM 2 specifikovat různé ceny pro různé měny? Jde mi o přímé zadání ceny v administraci tedy např. 99 Kč, ale 4.99 EUR - tedy žádný přepočet kurzem.

05. čvn 2013 22:34 #108287
Odpověď od Cony
Moderátor
Odpovím si sám - nelze, nebo jsem alespoň nezjistil jak.
Lze to však obejít. Ceny lze definovat pr různé skupiny zákazníků. Virtuemart pak navíc umí reagovat na SESSION proměnné vm_shoppergroups_add a vm_shoppergroups_remove. Naspáním šikovného pluginu reagujícího na zvolenou měnu lze pak výše uvedené řešit.

06. čvn 2013 10:58 #108298
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Cony muzes mi napsat neco blizsiho k tomu? Tady slusne bojuju s prave prepoctem kurzu a hledam jine reseni. Pisni mi kdyz tak PM. Dik.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

06. čvn 2013 12:18 #108305
Odpověď od Cony
Moderátor
Ještě to nemám dotažené k funkčnosti, ale princip je takový
- založit ve VM novou skupinu zákazníků (např. zákazníci EUR) - řekněme že chytne ID 10
- Ceny v položkách specifikovat pro tuto skupinu
- magie nastane v nějakém pluginu, nebo jinde, kód jsem ještě definitivně neumístil,
Code:
$session = JFactory::getSession(); if (EUR ceny) { $session->set('vm_shoppergroups_add',array(10),'vm'); } else { $session->set('vm_shoppergroups_add',array(),'vm'); }
Takhle nějak by to mělo fungovat, kód zřejmě umístím do systémového pluginu.
Je to jen hrubý nástřel, při použití zákaznických skupin pro slevy by ty podmínky museli být složitější a skupin víc...