Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

MooAccordion show/hide

08. dub 2013 16:35 #106474
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
viz obrázek víše:
vedle článku bude zobrazena skrin ve formatu SVG, kde uvnitr jeho kodu bude take javascript, zajistujici handlery na udalosti mysi. Prejedete na dekl skrine a dekl se podbarvi (highlighting) a timto zpusobem vsechny casti skrine. Kazda tato cast ma v calnku take svuj modul, ktery resim pluginem "mooaccordion".
Takze v tuto chvíli mám ID jednotlivých částí uvnitr svg a ID z pluginu umisteneho uvitr clanku. Jak tedy uvnitr svg pracovat s ID, ktere je v pluginu?

08. dub 2013 17:14 #106475
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud máte SVG přímo v HTML mělo by vše fungovat normálně (myslím si nezkoušel jsem). Pokud je vložené pomocí embed, iframe nebo podobně mělo by fungovat this.parent.document tedy např. něco z
Code:
this.parent.document.id('mojeid'); this.parent.document.getElement('#mojeid'); this.parent.document.getElements('div.mojetrida');

08. dub 2013 19:16 #106480
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
no tak, jsem skončil na tom, že nemohu najít modul schopný zobrazovat SVG a právě mít ty obrázky v modulu potřebuju abych mohl jednoduše říkat kde se zobrazit a kde ne.

08. dub 2013 22:46 #106487
Odpověď od Cony
Moderátor
No a co obyčejný Custom HTML modul? Jen si musíte nastavit filtrování editoru tak aby Vám povolil vkládat příslušné tagy...

09. dub 2013 07:53 #106491
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
moooc dekuji....to je presne ono.....SVG jsem includovat dovnitr HTML a je to tam.....diky