Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
MooAccordion show/hide
05. dub 2013 09:16 - 05. dub 2013 09:18 #106360
Ahoj joomlaci,
použil jsem jeden šikovný plugin "MooAccordion ",
acusti.ca/mooaccordion-joomla-accordion-article-plugin/
který zajistí zobrazení/schování modulu ve článku. Na to používá funkci z mootols "Fx.Accordion".
Napadla mě jedna dobrá myšlenka:
--- v článku mám vloženo několik bloků (blok hlava, blok ruce, blok trup, blok nohy) uzavřených tímto pluginem
--- mám svg obrázek postavy, kde jeho jednotlivé části jsou v kódu obaleny v tagu a to tak, že mohu
j ednotlivě stylovat/ovládat každý blok (hlava, trup, nohy, ruky) - typické pro svg
--- na tyto jednotlivé tagy bych rád použil handlery (onMouseOver, onMouseOut)...atd
cílem je, že po přejetí myší na obrázku (oblast hlavy) by se vyroloval blok hlava v článku obsahující informace o hlavě, ale nedokážu přijít na to jak získat/zasjistit nějaký identifikátor z toho pluginu, který volá z mootools Fx.Accordion
použil jsem jeden šikovný plugin "MooAccordion ",
acusti.ca/mooaccordion-joomla-accordion-article-plugin/
který zajistí zobrazení/schování modulu ve článku. Na to používá funkci z mootols "Fx.Accordion".
Napadla mě jedna dobrá myšlenka:
--- v článku mám vloženo několik bloků (blok hlava, blok ruce, blok trup, blok nohy) uzavřených tímto pluginem
--- mám svg obrázek postavy, kde jeho jednotlivé části jsou v kódu obaleny v tagu a to tak, že mohu
j ednotlivě stylovat/ovládat každý blok (hlava, trup, nohy, ruky) - typické pro svg
--- na tyto jednotlivé tagy bych rád použil handlery (onMouseOver, onMouseOut)...atd
cílem je, že po přejetí myší na obrázku (oblast hlavy) by se vyroloval blok hlava v článku obsahující informace o hlavě, ale nedokážu přijít na to jak získat/zasjistit nějaký identifikátor z toho pluginu, který volá z mootools Fx.Accordion
05. dub 2013 10:02 #106363
Odpověď od Cony
Moderátor
MooTools zavádějí dvě nové události - onMouseEnter a onMouseLeave - Myslím že budou pro vás zajímavější.
Jinak ty jednotlivé bloky by měly mít nějakou třídu, obalující element bude mít nejspíš také nějakou třídu nebo Id.
Případně si jej můžete obalit do nějakého bloku s Id.
Jinak ty jednotlivé bloky by měly mít nějakou třídu, obalující element bude mít nejspíš také nějakou třídu nebo Id.
Případně si jej můžete obalit do nějakého bloku s Id.
05. dub 2013 10:12 - 05. dub 2013 10:15 #106365
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
ten plugin je napsaný v PHP a z něj se nejspíše nějak volá ta mootools funkce
teď se mi podařilo odchytat ty třídy tak jdu na to...snad se zadaří
teď se mi podařilo odchytat ty třídy tak jdu na to...snad se zadaří
08. dub 2013 14:24 #106471
Odpověď od ZAJDAN
Začátečník
netušíte zda existuje metoda, kterou by se odkázalo na ID nebo class obsaženého v jiném dokumentu?