Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Yootheme ZOO čeština
01. dub 2013 18:12 #106186
Ahoj
Právě jsem zprovoznil produktový katalog od ZOO a dal do něj pár desítek produktů. Jenže jsem češi a mi vadí ty anglické hlášky a popisky jako jsou SHARE THIS PRODUCT a další.
Nevíte v jakem souboru se dá přepsat?
Díky
Právě jsem zprovoznil produktový katalog od ZOO a dal do něj pár desítek produktů. Jenže jsem češi a mi vadí ty anglické hlášky a popisky jako jsou SHARE THIS PRODUCT a další.
Nevíte v jakem souboru se dá přepsat?
Díky
01. dub 2013 18:31 - 01. dub 2013 18:31 #106187
Odpověď od Pavel M.
Začátečník
Nejjednodušší by bylo použít češtinu pro ZOO komponentu od Fenrise, ale po dnešním nahlédnutí na jeho web jsem byl docela překvapen že web změnil majitele, ovšem je 1.4.2013 (apríl) tak nevim co si o tom mám myslet... , každopádně jeho čeština je nejlepší (nehledě na to že má komponentu ZOO osobně perfektně zvládnutou)... Více ti ale poví sám Fenris, ať taky nebajkařim...
p4vel
p4vel
01. dub 2013 18:37 #106188
Odpověď od Bart
Moderátor
Podle všeho to asi nebude jenom apríl (či jak by někdo řekl "fake"). Přišlo mi to i mailem (odebírám newsletter) a v něm stojí: "že web Fenris.cz má nového majitele"....P4VEL napsal: Nejjednodušší by bylo použít češtinu pro ZOO komponentu od Fenrise, ale po dnešním nahlédnutí na jeho web jsem byl docela překvapen že web změnil majitele, ovšem je 1.4.2013 (apríl) tak nevim co si o tom mám myslet... , každopádně jeho čeština je nejlepší (nehledě na to že má komponentu ZOO osobně perfektně zvládnutou)... Více ti ale poví sám Fenris, ať taky nebajkařim...
p4vel
01. dub 2013 19:03 #106189
Odpověď od Snick_cz
Návštěvník
Nevíte o někom kdy by ji měl staženou v PC? díky
01. dub 2013 21:35 #106194
Že se nestydíte, používáte komponentu za 120 Euro a je vám líto pár korun za překlad? Víte vy, co dá takový překlad práce?
Odpověď od Karri
Návštěvník
Snick_cz napsal: Nevíte o někom kdy by ji měl staženou v PC? díky
Že se nestydíte, používáte komponentu za 120 Euro a je vám líto pár korun za překlad? Víte vy, co dá takový překlad práce?