Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Opet hacknuta Joomla
18. bře 2013 10:54 #105625
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Klidně to smažte. "Zajímavé" pro Vás jsou jen informace o souboru, nikoliv soubor samotný. Ponecháním souboru nezjistíte, jak se soubor na hosting dostává, jen umožníte jeho vykonání.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
18. bře 2013 10:59 #105626
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
No my jsme mu nastavili prava 000, takze by to nemelo nic udelat. Stejne je to fakt divny, protoze se do administrace dostanu, ale jakmile se to prepne na xxx/administrator/index.php, tak se do adminu nedostanu.
Asi smaznu celou Joomlu, ale jak zabranit tomu, aby se neco podobny neopakovalo? Hlavne na tech dulezitejsich webech?
Asi smaznu celou Joomlu, ale jak zabranit tomu, aby se neco podobny neopakovalo? Hlavne na tech dulezitejsich webech?
18. bře 2013 11:04 #105627
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Po takových otázkách a odpovědích, jedině najít si někoho, kdo tomu rozumí."... ale jak zabranit tomu, aby se neco podobny neopakovalo? Hlavne na tech dulezitejsich webech? ..."
18. bře 2013 11:07 #105628
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Proto jsem se ptal tady. Myslim si, ze by to mohlo zajimat vic lidi. Protozze hacku pres editory je pomerne dost.
Kaslu na to, smazal jsem to cely. nema smysl se v tom babrat.
Kaslu na to, smazal jsem to cely. nema smysl se v tom babrat.
12. dub 2013 09:56 #106606
Odpověď od Daniel Beneš
Uživatel
Co takhle zablokovat IP adrese přístup na web? změnit hesla atd...
12. dub 2013 10:01 #106607
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Jestli reagujes na me a cely sis to cetl, tak prunik ke mne nebyl pres zadny hesla, ale pres neco v editoru. Takze zmenou hesel ani zakazem IP niceho nedosahnu. Navic web je uz davno predelanej.