Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Ruční export a import článků z MySQL databáze
07. bře 2013 16:18 #104993
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Prefix mám nějak upravovat? Děkuji.
07. bře 2013 16:26 - 07. bře 2013 16:34 #104995
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Dole je ještě název a počet sloupců. Co zde mám uvést? Taky jsem si všiml, že v jedné v té databázi (tabulce, kterou sroluji) mám část bak_ a další část jos_ Je to v pořádku? Děkuji.
07. bře 2013 16:32 - 07. bře 2013 16:34 #104998
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Oprava databáze: pouze zaškrtnout vše (tím se označí všechny tabulky) a vybrat opravit, to je celé.
Export tabulky: vlezete kliknutím do tabulky _content a nahoře kliknete na záložku Export... jo a ve vygenerovaném souboru SQL si v textovém editoru upravte všechny výskyty neco_content na nový prefix.
Export tabulky: vlezete kliknutím do tabulky _content a nahoře kliknete na záložku Export... jo a ve vygenerovaném souboru SQL si v textovém editoru upravte všechny výskyty neco_content na nový prefix.
07. bře 2013 16:37 #104999
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Oprava databáze: Chápu, ale já ji nemohu tento příkaz provést, když nezadám počet sloupců. Prostě mě to nepustí
07. bře 2013 16:40 #105000
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Je tedy problém v tom, že mám v jedné databázi dvakrát různý prefix?
07. bře 2013 16:42 - 07. bře 2013 16:45 #105001
Odpověď od Bong
Moderátor
Vy určitě klikáte na tlačítko Proveď, ale to patří k jiné funkci. Jak píšu Zaškrtnout vše a vybrat z rozbalovacího seznamu Opravit. Načte se stránka znovu a vše je opravené...
Různé prefixy nejsou v jedné databázi problém. Právě díky prefixům můžete mít v jedné databázi Joomlu třeba 100x... ale pokud chcete importovat, musíte mít správně nastaveno KAM (do které tabulky) to vlastně chcete nacpat...
Různé prefixy nejsou v jedné databázi problém. Právě díky prefixům můžete mít v jedné databázi Joomlu třeba 100x... ale pokud chcete importovat, musíte mít správně nastaveno KAM (do které tabulky) to vlastně chcete nacpat...