Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Yootheme, ZOO a zobrazení článků.
24. led 2013 07:12 #102748
Odpověď od Karri
Návštěvník
Pošlete mi do PM přihlašovací údaje ke správcovskému účtu, já se na to podívám.
24. led 2013 10:04 #102751
Odpověď od Víťa
Začátečník
Odesláno. A děkuji za "podívání se" ... Snad to nebude jen hloupý problém mezi klávesnicí a židlí. Jmen zvířat ze ZOO už jsem si dal sám dost
24. led 2013 12:05 #102754
Odpověď od Karri
Návštěvník
Hotovo - neudělal jste to, na co jsem vás v jednom z předchozích příspěvků navedl, nepovolil jste pro frontpage zobrazení výstupu komponenty:
Šablona >> Profiles >> Frontpage >> Content >> System Output >> Yes
Šablona >> Profiles >> Frontpage >> Content >> System Output >> Yes
24. led 2013 12:13 #102755
Odpověď od Víťa
Začátečník
Ano, patřím do ZOO, jsem opravdu tele... Já se nepodíval na Frontpage v horním menu, ale jen na Default nastavení, kde to přiřazeno je. Moc díky za pomoc, máte svatou trpělivost tady s námi.
Děkuju.
Děkuju.
24. led 2013 12:25 - 24. led 2013 12:28 #102756
Odpověď od Víťa
Začátečník
Ještě, pokud smím, bych se rád zeptal na jednu věc, na kterou jsem zapomněl.
V nastavení ZOO pro Textové pole jde nějakým způsobem nastavit jak dlouhý bude úvodník, anebo to řešíte dvěma textovými poli. A jde po napsání článku, před jeho zveřejněním zobrazit náhled? Velikost - šířka textového pole je daná, nebo se dá přizpůsobit podle šířky textu zobrazovanbého článku?
Děkuji
Pardon, myslel jsem šířku Editoru
V nastavení ZOO pro Textové pole jde nějakým způsobem nastavit jak dlouhý bude úvodník, anebo to řešíte dvěma textovými poli. A jde po napsání článku, před jeho zveřejněním zobrazit náhled? Velikost - šířka textového pole je daná, nebo se dá přizpůsobit podle šířky textu zobrazovanbého článku?
Děkuji
Pardon, myslel jsem šířku Editoru