Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zobrazení kategorie - články
22. led 2013 14:55 - 22. led 2013 14:55 #102611
Dobrý den
mohl by mi prosím někdo poradit něco jsem v joomle poladil a nad prostředním článkem se mi začalo zobrazovat " Články" a nemohu přijít nato kde je v joomle 2.5 něco na odškrtnutí aby se to nezobrazovalo. :S
aurum.nahned.cz/index.php/component/cont...uzby/122-otoplastika
mohl by mi prosím někdo poradit něco jsem v joomle poladil a nad prostředním článkem se mi začalo zobrazovat " Články" a nemohu přijít nato kde je v joomle 2.5 něco na odškrtnutí aby se to nezobrazovalo. :S
aurum.nahned.cz/index.php/component/cont...uzby/122-otoplastika
22. led 2013 17:36 #102629
Odpověď od nikcool
Začátečník
Tak další tři hodiny strávené hledáním a pátráním vše co by mělo být vypnute vypnute je a pořad se to tam objevuje ale jen občas. :pinch:
22. led 2013 17:40 #102630
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Mám dojem, že jsem to řešil kdysi taky. Máte to vypnuto i v nastavení článku i v nastavení menu? Možná to bude nejjednodušší nakonec odstřelit v šabloně.
22. led 2013 17:47 #102633
Odpověď od nikcool
Začátečník
Mám to vypnute v obojím, právě že se to objevuje nej někdy a to mě zaráží.
22. led 2013 18:07 #102636
Odpověď od Cony
Moderátor
Jestli se nepletu, tak se Vám to objevuje právě u položek, které nemají přiřazené menu. Nejsou "Články" název kategorie? Podívjete se do možností obsahu (Obsah - Správce článků - vpravo nahoře Ikona možnosti).
Mimochodem, máte v menu ponechané aliasy z demo dat, takže odkaz na článek o zvýraznění dolní čelisti vypadá takto
Mimochodem, máte v menu ponechané aliasy z demo dat, takže odkaz na článek o zvýraznění dolní čelisti vypadá takto
Code:
/using-joomla/extensions/components/content-component/article-categories/