Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Zobrazení kategorie - články
22. led 2013 14:55 - 22. led 2013 14:55 #102611
Dobrý den
mohl by mi prosím někdo poradit něco jsem v joomle poladil a nad prostředním článkem se mi začalo zobrazovat " Články" a nemohu přijít nato kde je v joomle 2.5 něco na odškrtnutí aby se to nezobrazovalo. :S
aurum.nahned.cz/index.php/component/cont...uzby/122-otoplastika
mohl by mi prosím někdo poradit něco jsem v joomle poladil a nad prostředním článkem se mi začalo zobrazovat " Články" a nemohu přijít nato kde je v joomle 2.5 něco na odškrtnutí aby se to nezobrazovalo. :S
aurum.nahned.cz/index.php/component/cont...uzby/122-otoplastika
22. led 2013 17:36 #102629
Odpověď od nikcool
Začátečník
Tak další tři hodiny strávené hledáním a pátráním vše co by mělo být vypnute vypnute je a pořad se to tam objevuje ale jen občas.
:pinch:
22. led 2013 17:40 #102630
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Mám dojem, že jsem to řešil kdysi taky. Máte to vypnuto i v nastavení článku i v nastavení menu? Možná to bude nejjednodušší nakonec odstřelit v šabloně.
22. led 2013 17:47 #102633
Odpověď od nikcool
Začátečník
Mám to vypnute v obojím, právě že se to objevuje nej někdy a to mě zaráží.
22. led 2013 18:07 #102636
Odpověď od Cony
Moderátor
Jestli se nepletu, tak se Vám to objevuje právě u položek, které nemají přiřazené menu. Nejsou "Články" název kategorie? Podívjete se do možností obsahu (Obsah - Správce článků - vpravo nahoře Ikona možnosti).
Mimochodem, máte v menu ponechané aliasy z demo dat, takže odkaz na článek o zvýraznění dolní čelisti vypadá takto
Mimochodem, máte v menu ponechané aliasy z demo dat, takže odkaz na článek o zvýraznění dolní čelisti vypadá takto
Code:
/using-joomla/extensions/components/content-component/article-categories/
22. led 2013 18:33 #102643
Odpověď od nikcool
Začátečník
Tak to bohužel nepomohlo v možnostech nejsou "Články" jako název kategorie. Vím že tento problém vznikl ve chvíly kdy jsem chtěl některé kategorie zrušit (zneveřejnit)
22. led 2013 22:06 #102670
Odpověď od Cony
Moderátor
Ten text články se zobrazuje v okamžiku, kdy ke konkrétnímu článku nevede žádná položka menu. Zkuste si udělat položku menu, třeba blog kategorie ukazující na kategorii tohoto článku. Pokud jí nechcete mít zobrazenou na stránkách, přidejte si nové menu, pro které nepřidáte modul.
Nejnovější příspěvky