Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
GCalendar - problém s češtinou v Upcoming events
21. led 2013 18:21 #102510
Mám problém, při posledním testování na localu jsem zjistil, že v Upcoming events se mi prostě u únoru nezobrazi Ú. Ostatní měsíce jsou ok, i ty co začínaj na písmeno s háčkem. Nevíte někdo co s tím?
22. led 2013 12:53 #102602
Odpověď od Jan Skružný
Uživatel
Tak jsem zjistil jak chyba vzniká. Když otevřu prohlížeč tak je všechno ok, ale jakmile v druhým panelu vlezu do administace, stačí jen přihlášení, tak se to okamžitě přehodí, nechápu proč. Tak snad to blbne jen na localhostu a pak to bude ok.
22. led 2013 13:25 #102607
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Dělá vám to ve všech prohlížečích? Šablona je výchozí?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
22. led 2013 15:36 #102615
Odpověď od Jan Skružný
Uživatel
Tak jsem si s tím trošku pohrál a zjistil následující: dělají to všechny prohlížeče,stačí abych se přihlásil v jednom,pak ho klidně zavřu otevřu jinej a ukazuje to blbě. ale problém bude ve wampseveru, protože když ho restartuju tak to ukazuje v pořádku ve všech až do prvního přihlášení. jinak základ šablony je beez_20 ale je do ní lehce hrábnuto
22. led 2013 15:48 - 22. led 2013 15:54 #102617
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Čárka nad ú není ve zdrojovém kódu, nebo jí "jen" nevidíte v prohlížeči?
Porovnával jste binární zdroj stejné stránky před přihlášením a po? (v čem je rozdíl?)
Otestujte stejnou situaci i na produkčním serveru - pokud se to nebude projevovat, má smysl řešit na vývojovém? (matně si vzpomínám na nějakou výjimku PHP funkce na konvertování do UTF-8, při provozu na windowsí platformě, ale nevím, jestli to je i Váš konkrétní případ)
.
Porovnával jste binární zdroj stejné stránky před přihlášením a po? (v čem je rozdíl?)
Otestujte stejnou situaci i na produkčním serveru - pokud se to nebude projevovat, má smysl řešit na vývojovém? (matně si vzpomínám na nějakou výjimku PHP funkce na konvertování do UTF-8, při provozu na windowsí platformě, ale nevím, jestli to je i Váš konkrétní případ)
.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.