Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

GCalendar - problém s češtinou v Upcoming events

21. led 2013 18:21 #102510
Mám problém, při posledním testování na localu jsem zjistil, že v Upcoming events se mi prostě u únoru nezobrazi Ú. Ostatní měsíce jsou ok, i ty co začínaj na písmeno s háčkem. Nevíte někdo co s tím?

21. led 2013 19:25 #102513
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Už jsem se s tím setkal, ale ještě jsem to neřešil. Zkuste požádat i o radu zde zde. Většinou vám dobře poradí

22. led 2013 12:53 #102602
Odpověď od Jan Skružný
Uživatel
Tak jsem zjistil jak chyba vzniká. Když otevřu prohlížeč tak je všechno ok, ale jakmile v druhým panelu vlezu do administace, stačí jen přihlášení, tak se to okamžitě přehodí, nechápu proč. Tak snad to blbne jen na localhostu a pak to bude ok.

22. led 2013 13:25 #102607
Odpověď od Bong
Moderátor
Dělá vám to ve všech prohlížečích? Šablona je výchozí?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

22. led 2013 15:36 #102615
Odpověď od Jan Skružný
Uživatel
Tak jsem si s tím trošku pohrál a zjistil následující: dělají to všechny prohlížeče,stačí abych se přihlásil v jednom,pak ho klidně zavřu otevřu jinej a ukazuje to blbě. ale problém bude ve wampseveru, protože když ho restartuju tak to ukazuje v pořádku ve všech až do prvního přihlášení. jinak základ šablony je beez_20 ale je do ní lehce hrábnuto

22. led 2013 15:48 - 22. led 2013 15:54 #102617
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Čárka nad ú není ve zdrojovém kódu, nebo jí "jen" nevidíte v prohlížeči?
Porovnával jste binární zdroj stejné stránky před přihlášením a po? (v čem je rozdíl?)
Otestujte stejnou situaci i na produkčním serveru - pokud se to nebude projevovat, má smysl řešit na vývojovém? (matně si vzpomínám na nějakou výjimku PHP funkce na konvertování do UTF-8, při provozu na windowsí platformě, ale nevím, jestli to je i Váš konkrétní případ)
.

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.