Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Hosting
09. led 2013 13:04 #101903
Chtěl bych se zeptat jakej by jste mi doporučili hosting, pokud možno z vlastní zkušenosti.
Je to pro jednu doménu, stránky sportovního klubu, předpokládám že hodně velkou část zaberou fotogalerie, následně možná i videa.
Jde mi o to, aby instalace Joomly a max 5 doplňků byla co nejjednodušší a abych nemusel každou chvíli komunikovat s podporou.
Cena by neměla být na úkor kvality, ale samozřejmě čím nižší típ lepší , ale předpokládám že 1200-1500/rok by na to v rozpočtu bylo.
Díky moc za pomoc
Je to pro jednu doménu, stránky sportovního klubu, předpokládám že hodně velkou část zaberou fotogalerie, následně možná i videa.
Jde mi o to, aby instalace Joomly a max 5 doplňků byla co nejjednodušší a abych nemusel každou chvíli komunikovat s podporou.
Cena by neměla být na úkor kvality, ale samozřejmě čím nižší típ lepší , ale předpokládám že 1200-1500/rok by na to v rozpočtu bylo.
Díky moc za pomoc
09. led 2013 14:13 - 09. led 2013 14:15 #101910
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
Odpověď od Koudy
Pokročilý uživatel
Je to hloupé tady dělat někomu reklamu, rozhodně
C4
jsem tam již několik let a nemám žádný problém s nahráváním komponent. Vše je tam vyladěné pro Joomla.
Kdyby mě takhle někdo dříve poradil, odpustil bych si "Hukot.cz", tam fungovala Joomla 1.5. Pro Joomlu 2.5 to nedokázali nastavit a pořád byli problémy.
Kdyby mě takhle někdo dříve poradil, odpustil bych si "Hukot.cz", tam fungovala Joomla 1.5. Pro Joomlu 2.5 to nedokázali nastavit a pořád byli problémy.
09. led 2013 14:43 #101913
Odpověď od Cony
Moderátor
Spíš by se asi dalo radit kam ne, zkuste napsat nějaké Vaše favority, a třeba Vám někdo sdělí špatné zkušenosti (ty se obvykle sdělují častěji než ty dobré, bohužel je to tak).
Ty videa chcete mít z youtube,nebo přímo na serveru? Pokud na serveru, měl by jste koukat na omezení trafficu.
Ty videa chcete mít z youtube,nebo přímo na serveru? Pokud na serveru, měl by jste koukat na omezení trafficu.
09. led 2013 15:19 #101919
Odpověď od raduna
Začátečník
já se též přikláním k C4.cz podpora je skvělá a rychlá. cena je přijatelná a 4Gb na začátek je až dost. navíc každý rok daší 0,5 GB k dobru. Fungují skvěle a nevadí jim poradit i s banalitami. Nikdy se u nich necítím jako lama. Jsou vstřícní a váží si zákazníka. Za služby které nabízí by si mohli účtovat klidně dvojnásobek a platila bych ráda.
09. led 2013 15:33 #101920
Odpověď od Karri
Návštěvník
Osobně pro své projekty používám C4 asi pět let a neměl jsem jediný problém
Pokud do nich půjdete, písněte po aktivaci podpoře o navýšení hodnoty max_execution_time na hodnotu 300 (vteřin), aktivaci knihoven cURL a OPEN SSL a zapnutí modulu PDO MySQL, pak už by vaše Joomla měla lítat bez problémů.
Pokud do nich půjdete, písněte po aktivaci podpoře o navýšení hodnoty max_execution_time na hodnotu 300 (vteřin), aktivaci knihoven cURL a OPEN SSL a zapnutí modulu PDO MySQL, pak už by vaše Joomla měla lítat bez problémů.
09. led 2013 15:37 #101923
Co je to to za rady?
Fenris k čemu je co dobré? já zatím potřeboval jen cURL, ale ostaní?
Odpověď od Koudy
Pokročilý uživatel
Fenris napsal: Osobně pro své projekty používám C4 asi pět let a neměl jsem jediný problém
Co je to to za rady?
Fenris k čemu je co dobré? já zatím potřeboval jen cURL, ale ostaní?