Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Hosting

09. led 2013 13:04 #101903
Hosting od Jan Skružný
Uživatel
Chtěl bych se zeptat jakej by jste mi doporučili hosting, pokud možno z vlastní zkušenosti.
Je to pro jednu doménu, stránky sportovního klubu, předpokládám že hodně velkou část zaberou fotogalerie, následně možná i videa.
Jde mi o to, aby instalace Joomly a max 5 doplňků byla co nejjednodušší a abych nemusel každou chvíli komunikovat s podporou.
Cena by neměla být na úkor kvality, ale samozřejmě čím nižší típ lepší ;), ale předpokládám že 1200-1500/rok by na to v rozpočtu bylo.
Díky moc za pomoc

09. led 2013 14:13 - 09. led 2013 14:15 #101910
Odpověď od Koudy
Pokročilý uživatel
Je to hloupé tady dělat někomu reklamu, rozhodně C4 jsem tam již několik let a nemám žádný problém s nahráváním komponent. Vše je tam vyladěné pro Joomla.

Kdyby mě takhle někdo dříve poradil, odpustil bych si "Hukot.cz", tam fungovala Joomla 1.5. Pro Joomlu 2.5 to nedokázali nastavit a pořád byli problémy.

Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.

09. led 2013 14:43 #101913
Odpověď od Cony
Moderátor
Spíš by se asi dalo radit kam ne, zkuste napsat nějaké Vaše favority, a třeba Vám někdo sdělí špatné zkušenosti (ty se obvykle sdělují častěji než ty dobré, bohužel je to tak).
Ty videa chcete mít z youtube,nebo přímo na serveru? Pokud na serveru, měl by jste koukat na omezení trafficu.

09. led 2013 15:19 #101919
Odpověď od raduna
Začátečník
já se též přikláním k C4.cz podpora je skvělá a rychlá. cena je přijatelná a 4Gb na začátek je až dost. navíc každý rok daší 0,5 GB k dobru. Fungují skvěle a nevadí jim poradit i s banalitami. Nikdy se u nich necítím jako lama. Jsou vstřícní a váží si zákazníka. Za služby které nabízí by si mohli účtovat klidně dvojnásobek a platila bych ráda.

09. led 2013 15:33 #101920
Odpověď od Karri
Návštěvník
Osobně pro své projekty používám C4 asi pět let a neměl jsem jediný problém :)

Pokud do nich půjdete, písněte po aktivaci podpoře o navýšení hodnoty max_execution_time na hodnotu 300 (vteřin), aktivaci knihoven cURL a OPEN SSL a zapnutí modulu PDO MySQL, pak už by vaše Joomla měla lítat bez problémů.

09. led 2013 15:37 #101923
Odpověď od Koudy
Pokročilý uživatel

Fenris napsal: Osobně pro své projekty používám C4 asi pět let a neměl jsem jediný problém :)

Pokud do nich půjdete, písněte po aktivaci podpoře o navýšení hodnoty max_execution_time na hodnotu 300 (vteřin), aktivaci knihoven cURL a OPEN SSL a zapnutí modulu PDO MySQL, pak už by vaše Joomla měla lítat bez problémů.

Co je to to za rady? :D
Fenris k čemu je co dobré? já zatím potřeboval jen cURL, ale ostaní?

Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.