Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Hosting
Je to pro jednu doménu, stránky sportovního klubu, předpokládám že hodně velkou část zaberou fotogalerie, následně možná i videa.
Jde mi o to, aby instalace Joomly a max 5 doplňků byla co nejjednodušší a abych nemusel každou chvíli komunikovat s podporou.
Cena by neměla být na úkor kvality, ale samozřejmě čím nižší típ lepší
Díky moc za pomoc
Kdyby mě takhle někdo dříve poradil, odpustil bych si "Hukot.cz", tam fungovala Joomla 1.5. Pro Joomlu 2.5 to nedokázali nastavit a pořád byli problémy.
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
Ty videa chcete mít z youtube,nebo přímo na serveru? Pokud na serveru, měl by jste koukat na omezení trafficu.
Pokud do nich půjdete, písněte po aktivaci podpoře o navýšení hodnoty max_execution_time na hodnotu 300 (vteřin), aktivaci knihoven cURL a OPEN SSL a zapnutí modulu PDO MySQL, pak už by vaše Joomla měla lítat bez problémů.
Fenris napsal: Osobně pro své projekty používám C4 asi pět let a neměl jsem jediný problém
Pokud do nich půjdete, písněte po aktivaci podpoře o navýšení hodnoty max_execution_time na hodnotu 300 (vteřin), aktivaci knihoven cURL a OPEN SSL a zapnutí modulu PDO MySQL, pak už by vaše Joomla měla lítat bez problémů.
Co je to to za rady?

Fenris k čemu je co dobré? já zatím potřeboval jen cURL, ale ostaní?
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
Ostatní věci se týkají funkce běžných rozšíření, jako je třeba RokGallery a podobné...
Fenris napsal: Joomla! samotné se týká jen max_execution_time, to zvýšení hodnoty řeší známé zacyklování instalace či aktualizace, to se tu řeší dost často.
Dobrý den,
zase se zeptám jako lama, ale lépe mi to nepůjde. Zacyklením instalace se myslí co? třeba když se ve stránce začnou do nekonečna načítat moduly opakovaně za sebou i když jsou nastaveny pouze jednou? Jiný případ. třeba modul zveřejněný pouze na hlavní stránce se zobrazí na všech stránkách atd? tomu se říká zacyklení?
Nejnovější příspěvky