Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

JCE mediabox lightbox

12. úno 2014 11:28 #114419
Odpověď od Tomáš
Začátečník
vyhazuje mi to tento kod
Code:
<a class="jcepopup autopopup-single icon-bottom-left" data-mediabox="group[Salon];width[600];height[600];title[Salon::Salon]" target="_blank" href="/maxwave/images/salon/salon.jpg" type="image/jpeg" title="Salon Maxwave">
Určitě mám jen nějaký základní editor , který není placený .... když sem odinstaloval editor vložil předem vytvořenou složku s lightboxem a vložil cesty do index.php to fungovalo přesně jak potřebuji .
Myslím si , že můj problém je v tom , jak propojit můj index.php s jakýkoliv joomla přídavkem , který pracuje s popup okny .... Chci vytvořit stránky , které mužou jet bez zásahu admina , tak se snažím předejít všem možným "chybám" které by mohli vzniknout . Chci aby byla administrace obsahu co nejvíce user friendly

12. úno 2014 12:04 #114420
Odpověď od Bong
Moderátor
Bez placených rozšíření to nikdu nebude user friendly. Použijte něco "bezobslužného", třeba já a další natvrdlejší uživatelé používáme pluginy typu extensions.joomla.org/extensions/photos-...articles-images/6263

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

12. úno 2014 12:07 #114421
Odpověď od Tomáš
Začátečník
Tuhle věcičku sem zkoušel taky , ale nevím , jak to rozchodit u všeho i ve Phoca Gallery mi nejde rozchodit žádný způsob zobrazování pop upu ...prostě mi vyskočí obrázek , jak kdyby bez framu ... nevím kde je chyba ..s lightboxem pracuji prvně

12. úno 2014 12:21 - 12. úno 2014 12:22 #114423
Odpověď od Bong
Moderátor
Vše chodí na první škytnutí pokud máte Joomlu řádně nainstalovanou a hosting odpovídá svými parametry a nastavením požadavkům pro Joomlu.

Dejte odkaz na stránky s chybami a přidejte něco o hostingu a tarifu...

12. úno 2014 12:29 #114426
Odpověď od Tomáš
Začátečník
mám to na localhostu , někam to pošlu a pak napišu :)

12. úno 2014 12:36 #114429
Odpověď od Bong
Moderátor
Ježkovy voči, na local vám to přeci musí chodit. Co tam používáte?