Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
JCE mediabox lightbox
12. úno 2014 13:06 #114432
Odpověď od Tomáš
Začátečník
mám wamp server , joomlu 2.5.18 . myslím , že bude problém někde v indexu .. nebo nevím ...prostě mi vyskočí pop up bez framu .. nevím jestli to musím nějak propojit s těma skriptama , co sou přidány k přidavkům k joomle nebo ..sem prostě už stracenej a nevím jak s tím
12. úno 2014 13:08 #114433
Odpověď od Tomáš
Začátečník
Když tam nahraju lightbox , kterej mám propojenej cestou v indexu , tak mi to funguje , ale zase se mi nezobrazujou buttony jiných stránkách než na hlavní ...takže si myslím , že je prostě problém s nějakým propojením skriptu a indexu . Jak říkám , pracuji s tím poprvé , a už začínám být lehce bezradny
12. úno 2014 13:16 #114434
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Já vůbec nerozumím co tam vyvádíte. Vyberete si jedno rozšíření, které vám vyhovuje a nainstalujete jej do Joomly (instalátorem Joomly). Poté nainstalovaný plugin povolíte (případně si nastavíte jak má pracovat, opět v administraci pluginu). A to je vše. Jestli si tam přidáváte a přikopírováváte nějaké skripty co ani nejsou primárně pro Joomlu, nebo toho máte puštěno moc, tak se nedivím, že vám nic nechodí.
12. úno 2014 13:18 #114436
Odpověď od Tomáš
Začátečník
prostě a jednoduše , když mám pouze primární joomlu bez jakýkoliv přidavků , nahraju tam třeba Phoca gallerii , nastavím tam , at funguje ve slimboxu , tak mi vyskočí obrázek , který je nastavený , ale bez jakýho koliv rámu . Možná by bylo jednodušší se zeptat na přimý postup jak to vytvořit ...
12. úno 2014 13:20 #114437
Odpověď od Tomáš
Začátečník
Na stránce mám pouze Phoca Gallery , a pak JCE editor s mediaboxem ...nic jinýho sem tam nepřidával .
12. úno 2014 13:26 #114438
Odpověď od Bong
Moderátor
Dejte sem (nebo jinam) alespoň screen jak vypadají ty obrázky bez rámečků, ať je zřejmé co máte na mysli...
Ono se v pluginech i Phoca Gallerii také dá nastavit jak bude vyskakovací okno vypadat. Jestli se jen nebavíme o vám nevyhovujícím vzhledu.
Ono se v pluginech i Phoca Gallerii také dá nastavit jak bude vyskakovací okno vypadat. Jestli se jen nebavíme o vám nevyhovujícím vzhledu.