Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Widgetkit, záložka slidshow a složka na ftp
23. pro 2012 20:33 #101261
Dobrý večer, mohu požádat o radu zkušeného uživatele, kde naleznu ve widgetkit v záložce slideshow složku na ftp, kde mohu mít připravené obrázky? Mám nainstalovano free verzi, ale nikde to nevidím. Mělo by to být po pravé straně, ale mám tam jen tyto položky
Settings
Style
Autoplay
Yes No
Autoplay Interval (ms)
Width
Height
Effect Duration (ms)
Start Index
Order
Navigation
Show Hide
Buttons
Show Hide
Slices
Effect
Caption Animation Duration
Order
Moc děkuji za radu. Pěkné svátky všem.
Sláva
Settings
Style
Autoplay
Yes No
Autoplay Interval (ms)
Width
Height
Effect Duration (ms)
Start Index
Order
Navigation
Show Hide
Buttons
Show Hide
Slices
Effect
Caption Animation Duration
Order
Moc děkuji za radu. Pěkné svátky všem.
Sláva
23. pro 2012 20:59 #101263
Odpověď od Karri
Návštěvník
Nikde - URL cesty k obrázku musíte zadat ručně.
23. pro 2012 21:03 #101264
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
A poradíte mi jak? Chtěl bych tam mít tři obrázky a nevím jak na to. Moc děkuji
23. pro 2012 21:12 #101265
Odpověď od Karri
Návštěvník
V čem chcete radit? Pokud používáte WYSIWYG editor, načte se vám tam a vy v něm můžete napsat obsah, jako byste psal článek, včetně vkládání obrázku a kdečeho jiného. Pokud používáte HTML editor, prostě napíšete obsah přímo v HTML kódu.
23. pro 2012 21:33 #101266
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Nějak Vám nerozumím. Běžně se mi zobrazovaly obrázky (i náhodně) z adresáře (u jiného slideshow), ale tady mám jen editor JCE v záložce slideshow a ...
Vložit odkaz URL s odkazem na obrázek není problém, ale nechápu kam vložit to URL a kam vložit ty obrázky. Přijde mi to zvláštní.
Vložit odkaz URL s odkazem na obrázek není problém, ale nechápu kam vložit to URL a kam vložit ty obrázky. Přijde mi to zvláštní.
23. pro 2012 21:46 #101267
Odpověď od Karri
Návštěvník
Nemotáte hruška s jabkama? Obrázky ze složky se zobrazují v galerii - u té stačí vybrat složku s obrázky, které chcete aby se načítaly, u slideshow máte editor a obsah jednotlivých panelů si musíte v editoru napsat sám.
Předpokládám, že ovládáte základy psaní textu ve WYSIWYG editor a základy HTML, takže dokážete napsat potřebný obsah.
Předpokládám, že ovládáte základy psaní textu ve WYSIWYG editor a základy HTML, takže dokážete napsat potřebný obsah.