Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Šablona LBOX, změnit barvu modulu Breadcrumbs
otevřete si soubor media/templates/site/linelabox4/css/template.min.css
najděte
Font Awesome 5
nahraďte číslovku 5 za 6
takto:
Font Awesome 6
To je vše. Nezapomenout i na template.min.css.gz komprimovaný soubor, pokud používáte.
U vypsaných souborů jsou změny v html atributech mikrodat viz např. schema.org/address , ty můžete změnit porovnáním a úpravou souborů.
Edit: ještě pátrám, v nastavení mám nastavený font ROBOTO, není to tím? Font Awesome nikde nevidím, ani v samotném nastavení, ani v css. Je to vídět i v Úprava souboru '/media/templates/site/linelabox4/css/global/fonts-local_roboto.min.css' v šabloně 'linelabox4'. Nemám prvně něco změnit v nastavení šablony ??? Viz další screen. Děkuji
Edit2: druhá záhada,, mám tenhle zápis skoro všude nahoře, když udělam reload stránky, tak už je to v pohodě bez zápisu ... Warning: Zend OPcache API is restricted by "restrict_api" configuration directive in /data/web/virtuals/314974/virtual/www/libraries/vendor/joomla/filesystem/src/File.php on line 341 .... Jak vidíte prosím tenhle článek třeba? www.josefstary.cz/index.php/blog/recepty...ne-v-troube-s-cibuli
Pepa napsal: Dobrý den, děkuji moc za radu, hned jsem chtěl zkusit radu jedna, na změnu verze fontu, ale v vámi zmiňovaném souboru není žádný zápis...
Kontrolujete správný soubor?
www.josefstary.cz/media/templates/site/l...css/template.min.css
Edit,, tohle je vřešeno, nevím proč jsem v rozhraní viděl řádek prázdný, nicméně jsem opravil ručné v notepadu přes ftp a vypadá to dobře, teď bych potřeboval řešit tuhle chybu nahoře na stránce a ostatní chyby tam nevím jak jste mysleli to porovnání souboru ???
Warning: Zend OPcache API is restricted by "restrict_api" configuration directive in /data/web/virtuals/314974/virtual/www/libraries/vendor/joomla/filesystem/src/File.php on line 341 Dekuji moc
Pepa napsal: Edit2: druhá záhada,, mám tenhle zápis skoro všude nahoře, když udělam reload stránky, tak už je to v pohodě bez zápisu ... Warning: Zend OPcache API is restricted by "restrict_api" configuration directive in /data/web/virtuals/314974/virtual/www/libraries/vendor/joomla/filesystem/src/File.php on line 341 .... Jak vidíte prosím tenhle článek třeba? www.josefstary.cz/index.php/blog/recepty...ne-v-troube-s-cibuli
Buď si vypněte hlášení chyb v globální konfiguraci, nebo povolte v rámci hostingu direktivu restrict_api pro Zend OPCache, pokud to lze.