Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
šablona LBOX & Community Builder extension
12. čvn 2023 19:04 - 12. čvn 2023 19:05 #148414
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Neznám šablonu LBOX, netuším odkud ji máte a nechce se mi trávit čas jejím hledáním...
Ale proč potřebujete měnit modul přihlášení? Prostě si v něm přenastavte parametry: Přesměrování po přihlášení, Přesměrování po odhlášení a Stránka vytvoření účtu na stránky komponenty CB.
Nebo zkuste zakázat stávající modul přihlášení a zobrazte ten z CB, nastavte mu správnou Pozici a Třídu modulu a mohlo by to také fungovat.
Ale proč potřebujete měnit modul přihlášení? Prostě si v něm přenastavte parametry: Přesměrování po přihlášení, Přesměrování po odhlášení a Stránka vytvoření účtu na stránky komponenty CB.
Nebo zkuste zakázat stávající modul přihlášení a zobrazte ten z CB, nastavte mu správnou Pozici a Třídu modulu a mohlo by to také fungovat.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
12. čvn 2023 19:10 #148415
Odpověď od Jakub
Začátečník
Zdravím, šablonu mám tady odsud z webu - viz
www.joomlaportal.cz/forum/sablony-pro-jo...-zdarma-lbox?start=0
Všude právě píšou, že při používání community builderu by měl být zakázán defaultní joomla login modul. Tak jsem se řídil návodem Zkoušel jsem nastavit ten community builder podle návodu tady na webu, ale dosáhl jsem akorát toho, že se mi zobrazuje username a password fieldy. Ne ikona s plovoucím menu jako u toho default login modulu.
Všude právě píšou, že při používání community builderu by měl být zakázán defaultní joomla login modul. Tak jsem se řídil návodem Zkoušel jsem nastavit ten community builder podle návodu tady na webu, ale dosáhl jsem akorát toho, že se mi zobrazuje username a password fieldy. Ne ikona s plovoucím menu jako u toho default login modulu.
12. čvn 2023 19:15 #148416
Odpověď od Jakub
Začátečník
demo šablony tady:
lbox.linelab.org/index.php/en/
chtěl bych dosháhnout stejného vzhledu přihlášení...Nastavoval jsem podle screenu, který jsem přikládal v prvním příspěvku. S default login modulem jsem toho dosáhl, s tím CB ani ťuk :(
13. čvn 2023 12:35 #148417
Jeden uživatel dokonce napsal, že jde klenot mezi Joomla 4 šablonami
Jakube, napište mi na Vás kontakt, pošlu Vám upravený CB modul.
Odpověď od Linelabcz
Admin
Ahoj Bongu, to se divím že neznáš. Je to skvělá a rychlá šablona, měl bys vyzkoušet.Neznám šablonu LBOX, netuším odkud ji máte a nechce se mi trávit čas jejím hledáním...
Jeden uživatel dokonce napsal, že jde klenot mezi Joomla 4 šablonami
Jakube, napište mi na Vás kontakt, pošlu Vám upravený CB modul.
13. čvn 2023 17:42 #148418
Odpověď od Jakub
Začátečník
Zdravím, díky moc, to bude úplně nejhodnější. Pošlete mi to, prosím, na jakub.kubza(at)gmail(tečka)com
Moc děkuju
Moc děkuju