Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

EB Dark Mode

08. srp 2024 19:57 - 08. srp 2024 19:59 #149638
EB Dark Mode od Ainny
Začátečník
Hezký den,
přidala jsem si na stránky výše zmíněný modul, aby si mohl každý vybrat, která verze webu mu vyhovuje. Upravila jsem, co bylo potřeba (hlavně komentáře) a teď si nevím rady s jednou stránkou. Prostě jedna z kategorií článků přepnutí vzdoruje. ainny.cz/clanky/archivni-kousky a nemůžu přijít na to, v čem je zakopaný pes. Jediný rozdíl, kterého jsem si všimla, je v drobečkové navigaci. Zatímco všude se objevuje správně, na dané stránce chybí stylování. Zkoušela jsem udělat novou kategorii, novou položku menu, ale výsledek byl vždycky stejný. Nejedná se o klasickou archivaci, ale prostou kategorii článků a moje znalosti jsou na tenhle problém krátké. Za případné nasměrování předem děkuji.
P.S. Text Archivní kousky je bíle, takže je vidět jenom po přejetí myší.
Přílohy:

08. srp 2024 23:23 - 08. srp 2024 23:24 #149641
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,

toto bych neřešil modulem, ale spíše celou šablonou.

Zkus, třeba jen pro test, nainstalovat Phoca Premiere šablonu: www.phoca.cz/joomla-templates/1168-phoca-premiere-j5

Zde návod na instalaci: www.phoca.cz/blog/1323-how-to-install-ph...ether-with-demo-data

Demo: www.phoca.cz/phocacartdemo/premiere/

Šablona nerozlišuje sekce jak ten modul, např. že by jedna část byla bílá, i když by návštěvník zvolil tmavé téma (podle mě by to byl i nesmysl takto mást návštěvníka stránky).

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

08. srp 2024 23:28 - 08. srp 2024 23:28 #149642
Odpověď od Cony
Moderátor
Na stránce chybí nahrána knihovna jQuery

Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined

at archivni-kousky:665:2

Modul by si ho měl nahrát, pokud ho potřebuje. Mrkněte do nastavení modulu, jestli tam není na to nějaké zaškrtávátko. Pokud ne, přidejte si buď do šablony modulu, nebo přímo do šablony jeho nahrání:
Code:
use Joomla\CMS\Factory; $wa = Factory::getApplication()->getDocument()->getWebAssetManager(); $wa->useScript('jquery');

09. srp 2024 00:37 #149644
Odpověď od Ainny
Začátečník
Oběma moc děkuju. Popravdě do jiné šablony se mi jít nechce, proto jsem hledala jinou možnost.

Rada od Conyho pomohla. Opravdu jsem měla jQuery u modulu vypnuté. Teď už je to, jak má a já můžu jít v klidu spát. 8-)