Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Quantum Manager - verze 3.1.0 stable vydána
03. dub 2024 12:25 - 03. dub 2024 12:26 #149321
Ani s tím screenshotem jsem nepochopil, co přesně myslíš. Existuje hlavní mediální pole Joomly, které se objevuje ve všech komponentách. Jak řekl Bong, existuje speciální plugin Quantum Manager - Tlačítko Obrázek, který nahrazuje základní pole médií Quantum.
Ve výchozím nastavení je vybráno pouze „Aricles - Single Article“. Pokud chcete, aby pole Quantum Manager bylo nahrazeno v jakékoli jiné části komponent (např. com_content Categories nebo v Phoca Cart), musíte taková jména zadat do tohoto pluginu pole a uložte jej. Poté bude základní médium nahrazeno Quantum Managerem.
norrnext.com - rozšíření pro Joomla
Dobrý den, čeština není můj rodný jazyk, omlouvám se za chyby
Odpověď od Eugene
Pokročilý uživatel
proč mi nainstalovaný quantum manager nenabízí tento výběr?
Ani s tím screenshotem jsem nepochopil, co přesně myslíš. Existuje hlavní mediální pole Joomly, které se objevuje ve všech komponentách. Jak řekl Bong, existuje speciální plugin Quantum Manager - Tlačítko Obrázek, který nahrazuje základní pole médií Quantum.
Ve výchozím nastavení je vybráno pouze „Aricles - Single Article“. Pokud chcete, aby pole Quantum Manager bylo nahrazeno v jakékoli jiné části komponent (např. com_content Categories nebo v Phoca Cart), musíte taková jména zadat do tohoto pluginu pole a uložte jej. Poté bude základní médium nahrazeno Quantum Managerem.
norrnext.com - rozšíření pro Joomla
Dobrý den, čeština není můj rodný jazyk, omlouvám se za chyby
03. dub 2024 23:51 #149329
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Tu chybu už jsem někdy viděl. Ale tuším, že na Joomla 4.
Opravdu máte všichni Joomla 5.0.3 a Quantum Manager 3.0.1? Administrace Joomla je normálně v tmavém provedení...
Opravdu máte všichni Joomla 5.0.3 a Quantum Manager 3.0.1? Administrace Joomla je normálně v tmavém provedení...
04. dub 2024 10:15 #149330
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Ano mám.
Je to web upgradovaný z j4. Správcovská šablona Atum.
Je to web upgradovaný z j4. Správcovská šablona Atum.
04. dub 2024 10:33 #149331
Odpověď od Bong
Moderátor
I tak by administrace měla být tmavá. A čtvrtá záložka by měla být AUTOR. Vy tam máte PRODUKT, to je co za rozšíření?
04. dub 2024 11:23 #149333
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
obsah - články - obrázky a odkazy
"produkty" je skupina vlastních polí
"produkty" je skupina vlastních polí