Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca guestbook_v5.0.0
26. pro 2023 21:45 #149007
Nainstalovala jsem si nově Joomla ve verzi 4. Zatím v tom tápu, ale vůbec se mi nedaří zprovoznit knihu návštěv. Nainstalovala jsem nejnovější verzi, založila 3 knihy návštěv a jednu z nich jsem dala do hlavní nabídky.
Když na ni chci přepnout, objevuje se mi stále hláškaStránka nenalezena.Při zpracování požadavku došlo k chybě.Tuto stránku nemůžete navštívit, protože:
Díky za radu
Když na ni chci přepnout, objevuje se mi stále hláškaStránka nenalezena.Při zpracování požadavku došlo k chybě.Tuto stránku nemůžete navštívit, protože:
- zastaralá záložka/oblíbené
- překlep v adrese
- vyhledávač, který má zastaralý index tohoto webu
- na tuto stránku nemáte přístup
Díky za radu
26. pro 2023 23:29 #149008
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Takže máte nainstalováno: Joomla 4.4.1 a Phoca Guestbook 4.0.4 (verze 5.0.0 je ještě v beta verzi)?
Smažte všechny vytvořené položky menu knihy návštěv. Přejděte do Koše a smažte je i tam.
Nastavte: Globální nastavení - Veřejná část - Nastavení SEO - Přátelské URL: NE
Znovu vytvořte položku menu knihy. Při vytváření nenastavujte nic okolo zabezpečení.
Přejděte na frontend a vyzkoušejte. Kniha by měla mít URL ve tvaru například: index.php?option=com_phocaguestbook&view=guestbook&cid=18&Itemid=1580
Funguje?
Smažte všechny vytvořené položky menu knihy návštěv. Přejděte do Koše a smažte je i tam.
Nastavte: Globální nastavení - Veřejná část - Nastavení SEO - Přátelské URL: NE
Znovu vytvořte položku menu knihy. Při vytváření nenastavujte nic okolo zabezpečení.
Přejděte na frontend a vyzkoušejte. Kniha by měla mít URL ve tvaru například: index.php?option=com_phocaguestbook&view=guestbook&cid=18&Itemid=1580
Funguje?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Jitka