Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Katalog produktů a dynamické filtrování

06. říj 2023 10:10 #148712
Katalog produktů a dynamické filtrování od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
Ahoj,
mám web, kde je 600 produktů ve Virtuemartu 2.x a nad tím mám koupený modul na dynamické filtrování (Virtuemart  Product Filter by Custom Fields -  myext.ru/en/vmcustom-param-vip ) - tzn. že funnguje to, že se dynamicky mění filtr podle hodnoty kterou vyberu (vyberu např. auto - objeví se pod tím další filtry keré souvisí s autem - značky - vyberu značku auta a objeví se další filtr rok výroby po vybrání roku výroby počet dvěří - vyberu počet dveří a objeví se barva atd.).

Je to starý web a chtěl bych přejít na Joomla 4 a použít asi jinou komponentu na katalog než je Virtuemart. Koukám po DJ Catalog 2, ale ten to asi nebude umět.

Co byste prosím radili vy? Díky mooooooc

NEJWEBDESIGN.CZ - Váš webdesigner

07. říj 2023 00:03 #148719
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
VirtueMart
Customfield PRO by Breakdesign
Customfiled Depenced by Breakdesign

MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Poděkovali: GanjaNIN

09. říj 2023 09:13 #148723
Odpověď od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
Díky moc. Takže zůstat u VM. Chtěl jsem přejít k Phoca Cart nebo DJCatalog2, ale asi toto bude nejlepší a nejjednodušší. Teď ještě najít někoho kdo z VM2.x převede vše do VM 4.x i s custom field, aby fungovali rozšíření od breakdesign.

Díky moooc za radu

09. říj 2023 09:18 #148724
Odpověď od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
i kdyz kdyz jsem zkoumal ty rozsireni od Breakdesign tak tam je jedna vyrazna zmena a negativum a to, ze se filtry objevuji vsechny naraz a ne az po zaskrtnuti jednoho se objevi navazany dalsi atd. Je to tak?

10. říj 2023 16:50 #148727
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert

i kdyz kdyz jsem zkoumal ty rozsireni od Breakdesign tak tam je jedna vyrazna zmena a negativum a to, ze se filtry objevuji vsechny naraz a ne az po zaskrtnuti jednoho se objevi navazany dalsi atd. Je to tak?

nemyslím si:
breakdesigns.net/extensions/joomla/depen...ustom-fields-for-all

MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla