Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Výpis kontaktů podle štítku

22. kvě 2023 14:39 #148326
Výpis kontaktů podle štítku od Lukáš
Začátečník
Ahoj,
vytvářím stránky organizace, která má hodně zaměstnanců na různých úrovních a jeden zaměstnanec může mít více funkcí (kategiorií). Proto nemohu použít kategorie, ale budu muset pracovat se štítky (pokud nemáte nějaké jiné řešení). 

Cílem je na různých sekcí firmy vypisovat kontakty lidí, kteří patří do dané sekce. Takže pod článkem vypsat jméno, funkci, telefon podle daného štítku. Chtěl bych to celé tahat z jednoho místa, takže když se u zaměstnance změní telefon, tak by se to mělo propsat všude kde jej vypisuji. Začal jsem se základní komponentou Kontakty, ale narazil jsem právě na to, že nevím jak tyto kontakty vypisovat pod článkem (ne jen seznam, ale rovnou se základním kontaktem - telefon, funkce, email).

Máte nějaký tip na modul, který by to uměl? Nebo na jiné řešení, které vypíše všechny kontakty dle kategorie/štítku..

Děkuji

 

22. kvě 2023 15:20 #148327
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste modul Contacts list, by web-eau.net - Joomla Extension Directory  nedávno jsem připravil češtinu.
Ale s kontakty a adresami je vždycky trochu problém. Někdy bývá nejrychlejší a nejlepší řešení vytvořit v článcích kategorii kontaktů a dát každý kontakt prostě do samostatného článku.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

23. kvě 2023 10:26 #148329
Odpověď od Lukáš
Začátečník
Děkuji za odpověď. Vyzkoušel jsem modul a je jednoduchý, dobře se s ním pracuje, ale nevypisuje např. i telefon. Jen email.

Ještě jsem narazil na tento modul  extensions.joomla.org/extension/trombinoscope-contacts/ který splňuje vše co jsem potřeboval, jen si nyní nejsem jist dlouhodobou udržitelností, protože je to dost robustní řešení, které když si nastyluji podle sebe, tak s příští aktualizací se mi může vše rozsypat. 

Nakonec možná dobré bude to řešení použít k tomu samostatné články - jen budu muset vyřešit výpis jen konkrétních informací - pod článkem vypsat jméno, funkci, telefon podle daného štítku.

24. kvě 2023 15:25 #148331
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert

Děkuji za odpověď. Vyzkoušel jsem modul a je jednoduchý, dobře se s ním pracuje, ale nevypisuje např. i telefon. Jen email.
 

Jednoduchá úprava v PHP v základním souboru modulu by mohla způsobit zobrazování požadovaných údajů v šabloně modulu :)
 

MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla

Powered by Fórum