Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Virtuemart

27. pro 2022 13:46 #147571
Virtuemart od Nataša Řezníčková
Pokročilý uživatel
Existuje nějaký web v češtině, kde se řeší Virtuemart?

Potřebovala bych poradit, jak nastavit platební metodu PayPal. Mám na PayPal Bussines účet, mám nastavené a vygenerované API a mám tedy ID klienta a Tajný kód. Jenže všechny platební metody na Virtuemart pro Pay Pal toto nechtějí, ale chtějí nějaké přihlašovací údaje a to: Uživatelské jméno API, Heslo API a Podpis API. Ať dělám, co dělám, toto nejsem schopna na PayPal účtu nijak nastavit nebo vygenerovat. Generuje se vždy jen ID klienta a tajný kód. Tak jak mám nastavit platby kartou přes Pay Pal, když Pay Pal generuje něco jiného než požaduje nastavení v VirtueMart? Už to dělám několik dnů, proštrachala jsem svůj účett PayPal skrznaskrz, ale takové údaje z toho prostě nejsem schopna získat. Už jsem používala nějaké aplikace, kde se platilo přes PaPal kartou a tam se právě vkládalo to, co již mám vygenerované. Ale ve Virtuemart  je prostě heslo, jméno a podpis, a to neseženu ať dělám, co dělám.
Poradíte někdo, jak zprovoznit PalPal platby, kde vzít ty údaje? Všechny návody jsem přečetla, stejně se mi to nepodařilo, jen jméno a heslo pro režim na vyzkoušení. Ale pro ostrý režim to tam prostě není.
Předem děkuji
Přílohy:

27. pro 2022 16:31 - 27. pro 2022 18:18 #147576
Odpověď od Bong
Moderátor
Mělo by se jednat o:

VMPAYMENT_PAYPAL_USERNAME="API Username"
VMPAYMENT_PAYPAL_PASSWORD="API Password"
VMPAYMENT_PAYPAL_SIGNATURE="API Signature"

Zkuste prostě vyplnit vaše normální přihlašovací údaje za to nic nedáte.

OT.: ten český překlad WM máte nějaký hodně starý. Na J4 tyhle staré překlady byly skoro nepoužitelné, zkuste aktualizovat.
  

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum