Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
doprava a sklad v XML
tam to mám a stejně se nezobrazuje.
Linelabcz napsal:
Kimiro napsal: Kde může být prosím chyba, že se nezobrazuje doprava v XML? Nastavena je, v eshopu normálně funguje. Může být příčina v tom, že je několik variant?
Dobrý den, pokud máte nějaké nekomplikované ceny dopravy např. dle ceny objednávky, naklikejte si ceny dopravy a rozsahy přímo ve správě eshopu na Heureka.cz
sluzby.heureka.cz/obchody/ceny-dodani/
stejně se nezobrazuje
Nezobrazuje kde?
- ve feedu - TAM NEMUZE
- na detailu produktu na heuréce - TAM BY MELO
- jinde
je třeba být konkrétní, přenos myšlenek na dálku zatím nefunguje
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Zkontrolovala jsem nastavení na Heurece, byla tam chybka, tak snad už bude OK. Děkuji
Rudolf napsal:
stejně se nezobrazuje
Nezobrazuje kde?
- ve feedu - TAM NEMUZE
- na detailu produktu na heuréce - TAM BY MELO
- jinde
je třeba být konkrétní, přenos myšlenek na dálku zatím nefunguje
Nemyslím si, vypadá to na přání otce myšlenky,
spíš by se asi mělo jednat o datum kdy bude produkt k prodeji (třeba od 21.5.2021)
Ve feedu by se nemělo zobrazit nic, spíše pokud je tam datum v budounu a v návaznosti na to není produkt skladem, tak by se produkt měl ve feedu zobrazit jako nedostupný nebo ve feedu vůbec nebýt.
Ale neznám přesně Phoca a jeho export do feedu, uvažuji jak to má VirtueMart a program Easy Feeder na export produktů do xml.
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Takže se ptám prosím jinak: Kde najdu: <DELIVERY_DATE> – dostupnost
Moc a moc děkuji.
Pak mám další problém. Mohl byste mi někdo umístit kódy pro Heureku a zbozi.cz - měření konverzí. Nebo mi prosím prozraďte, jak se jmenují soubory a kde je najdu:
- poslední stránka objednávkového procesu
Rudolf napsal: ??? Že by se fixní datum naráz stalo dynamickým (za dva dny) a navíc ještě objevilo jako skladová dostupnost ve feedu?
Nemyslím si, vypadá to na přání otce myšlenky,
spíš by se asi mělo jednat o datum kdy bude produkt k prodeji (třeba od 21.5.2021)
Ve feedu by se nemělo zobrazit nic, spíše pokud je tam datum v budounu a v návaznosti na to není produkt skladem, tak by se produkt měl ve feedu zobrazit jako nedostupný nebo ve feedu vůbec nebýt.
Ale neznám přesně Phoca a jeho export do feedu, uvažuji jak to má VirtueMart a program Easy Feeder na export produktů do xml.