Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Phoca Cart verze 3.1.3 vydána
05. pro 2018 23:42 #138296
Odpověď od Cony
Moderátor
Na demu
www.phoca.cz/phocacartdemo/premiere/
nejde dokončit nákup, CAPTCHA se nezobrazí ale tvrdí že je špatně...
05. pro 2018 23:57 #138297
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,
:: {orderdate} proměnná neexistuje - datum objednávky se skládá např:
:: pokud budeš vkládat proměnné typu downloadlink nebo orderlink, je dobrý (např. kvůli sef), aby existovaly menu odkazy: na download nebo objednávky
:: kusy - podívám se na to ... díky za info.
:: {orderdate} proměnná neexistuje - datum objednávky se skládá např:
Code:
{orderyear}-{ordermonth}-{orderday}
:: pokud budeš vkládat proměnné typu downloadlink nebo orderlink, je dobrý (např. kvůli sef), aby existovaly menu odkazy: na download nebo objednávky
:: kusy - podívám se na to ... díky za info.
06. pro 2018 10:50 #138300
Odpověď od Teo
Návštěvník
Aha, já jsem myslel, že to vloží konkrétní cestu k dané objednávce tak jak to někdy bývá.H13 napsal: Ahoj,
06. pro 2018 13:17 #138301
Odpověď od H13
Admin
Ano, to vloží, ale pokud je zapnutý SEF, pak je mít dobrý vytvořený menu odkazy (klidně skrytý), aby to vytvořilu "hezčí" URL, např: www . neco . cz/objednavky
Pokud není vytvořenej menu odkaz, pak to vyváří odkaz odvozený s hlavního menu odkazu na e-shop, tedy např:
Odkaz existuje:
http / ... /index.php/download
Odkaz neexistuje (existuje menu odkaz na e-shop: shop)
http / ... index.php/shop/download
Pokud není vytvořenej menu odkaz, pak to vyváří odkaz odvozený s hlavního menu odkazu na e-shop, tedy např:
Odkaz existuje:
http / ... /index.php/download
Odkaz neexistuje (existuje menu odkaz na e-shop: shop)
http / ... index.php/shop/download
06. pro 2018 22:25 - 06. pro 2018 22:36 #138305
{prefix}{year}{month}{day}{orderid}
To funguje v pořádku.
Ještě mám dotaz z jiného ranku - nemůžu si vzpomenout jak se dá nastavit, aby u ceny bylo vidět, že je to včetně DPH. I když jsem zkoušel přenastavit cenu s DPH nebo bez ní nebo aby se s ní vůbec nepočítalo, tak to je stále jen "Cena". Ale tohle asi špatně hledám, protože v anglické dokumentaci to tam vidím.
Já bych to samozřejmě mohl vyřešit tak, že by třeba v zápatí faktury byla hláška "Všechny ceny jsou včetně DPH". Ale to asi není úplně obvyklé.
Tak teď ještě upravuji tento příspěvek - ta cena DPH se objeví v pokladně u dopravy, ale u produktu ani u celkové ceny to není.
Odpověď od Teo
Návštěvník
Teď jsem to odzkoušel Honzo a pokud tam dám tyto proměnné, tak to taky nefunguje. Ale vyřešil jsem to takto:H13 napsal: Ahoj,
:: {orderdate} proměnná neexistuje - datum objednávky se skládá např:Code:{orderyear}-{ordermonth}-{orderday}
{prefix}{year}{month}{day}{orderid}
To funguje v pořádku.
Ještě mám dotaz z jiného ranku - nemůžu si vzpomenout jak se dá nastavit, aby u ceny bylo vidět, že je to včetně DPH. I když jsem zkoušel přenastavit cenu s DPH nebo bez ní nebo aby se s ní vůbec nepočítalo, tak to je stále jen "Cena". Ale tohle asi špatně hledám, protože v anglické dokumentaci to tam vidím.
Já bych to samozřejmě mohl vyřešit tak, že by třeba v zápatí faktury byla hláška "Všechny ceny jsou včetně DPH". Ale to asi není úplně obvyklé.
Tak teď ještě upravuji tento příspěvek - ta cena DPH se objeví v pokladně u dopravy, ale u produktu ani u celkové ceny to není.
07. pro 2018 00:05 #138306
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Honza napsal omylem proměnné, které patří do mailu. Jinak každý může mít samozřejmě tvar rozdílná, já ho tvořím třeba takto:
Jedná se o standardní výstup pro faktury, alespoň ve většině případů, co jsem se setkal, a který i mně vyhovuje.
Code:
{year}{prefix}{orderid}{suffix}
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!