Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Idea Phoca Cart
09. říj 2014 22:48 #118401
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Perfekt, H13, díky za info a radu.
Kdyby se ti povedlo časem nějak implementovat i možnost vložení platební brány GoPay, tak bys byl king největší!
Těším se na další ladění a držím palce.
MaK.
Kdyby se ti povedlo časem nějak implementovat i možnost vložení platební brány GoPay, tak bys byl king největší!
Těším se na další ladění a držím palce.
MaK.
--- -- -
10. říj 2014 12:30 #118411
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Upravil jsem i češtinu ve stavech objednávky. Napsal jsem to nějaké kostrbaté a nedávalo dost dobře smysl...
Možná by stálo za to přidat do přehledu stavů objednávek právě sloupec s informací o odesílání emailu (třeba i s možností přímého zaškrtnutí)...
Možná by stálo za to přidat do přehledu stavů objednávek právě sloupec s informací o odesílání emailu (třeba i s možností přímého zaškrtnutí)...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
11. říj 2014 01:22 - 11. říj 2014 01:22 #118418
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,
je to ve změně stavu.
Je to definováno ve stavu:
- email - uživatelovi (kupujícímu)
- email - vybranému uživatelovi (např. prodejci)
- email - předmět
- email - výběr toho co se má poslat (faktura, dodací list, ...)
- email - text - tělo emailu
Tedy, pokud si definuju pro "confirmed", že se odešle mail, pak se při tvorbě objednávky odešle mail
Plus, pokud budu měnit statusy v administraci, můžu toto nastavení "přebýt", např. pro "cancelled" mám nastaveno, že se mail posílat nebude, ale při změně na "cancelled" v administraci můžu zatrhnout, že ten email chci poslat, viz. obrázek:
V tom popup okně je "order history", tedy historie objednávky a tam lze zaškrtnout jestli email bude odeslán nebo ne.
je to ve změně stavu.
Je to definováno ve stavu:
- email - uživatelovi (kupujícímu)
- email - vybranému uživatelovi (např. prodejci)
- email - předmět
- email - výběr toho co se má poslat (faktura, dodací list, ...)
- email - text - tělo emailu
Tedy, pokud si definuju pro "confirmed", že se odešle mail, pak se při tvorbě objednávky odešle mail
Plus, pokud budu měnit statusy v administraci, můžu toto nastavení "přebýt", např. pro "cancelled" mám nastaveno, že se mail posílat nebude, ale při změně na "cancelled" v administraci můžu zatrhnout, že ten email chci poslat, viz. obrázek:
V tom popup okně je "order history", tedy historie objednávky a tam lze zaškrtnout jestli email bude odeslán nebo ne.
05. lis 2014 08:27 #118768
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
H13, děkuji za posun, už jsem ty stavy probádal, vše funguje.
Nyní tápu, jak vyřešit do modulu výpisy z Phoca Cart - z kořene i z kategorií shopu:
- Nejprodávanější produkty
- Nejnovější produkty
Připravuješ na to prosím nějaký modul?
Testujeme Phoca Cart na nově připravovaném webu 75695.w95.wedos.ws/ (ve fázi stavby). Věřím, že se časově nějak cca potkáme u bety :-)
Díky, MaK.
Nyní tápu, jak vyřešit do modulu výpisy z Phoca Cart - z kořene i z kategorií shopu:
- Nejprodávanější produkty
- Nejnovější produkty
Připravuješ na to prosím nějaký modul?
Testujeme Phoca Cart na nově připravovaném webu 75695.w95.wedos.ws/ (ve fázi stavby). Věřím, že se časově nějak cca potkáme u bety :-)
Díky, MaK.
--- -- -
06. lis 2014 22:59 #118796
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, takovej modul zatím není, ale nebude to problém ho udělat - podle mě stačí prostě udělat výpis produktů a jako parametr se nastaví, jestli se bude řadit podle data, nebo prodeje nebo pod.
Takže díky za tip, zapsal jsem to do "feature request" listu.
Takže díky za tip, zapsal jsem to do "feature request" listu.
07. lis 2014 20:16 #118814
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Dobrý večer,
tak jsem se pustil do zkoumání Phoca card (vypadá to velice pěkně) a mám na vás dotaz. Na demo stránkách je zobrazení kategorie ve 3 sloupcích, ve stylech je i definice pro 2 sloupce a tak se ptám, dá se někde nastavit v kolika spoupcích se bude kategorie zobrazovat, nebo si to musím sám nastylovat?
Před děkuji za odpověď a přeji hezký večer.
tak jsem se pustil do zkoumání Phoca card (vypadá to velice pěkně) a mám na vás dotaz. Na demo stránkách je zobrazení kategorie ve 3 sloupcích, ve stylech je i definice pro 2 sloupce a tak se ptám, dá se někde nastavit v kolika spoupcích se bude kategorie zobrazovat, nebo si to musím sám nastylovat?
Před děkuji za odpověď a přeji hezký večer.