Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Synestezie - barvy
22. dub 2020 17:55 #142170
Odpověď od Cony
Moderátor
Jinak osobně mám také asi nějaké barvy k určitým oblastem / činnostem přiřazené, ale asi bych to nedokázal takto úplně vyspecifikovat. Vzhledem k mému grafickému (ne)cítění obvykle toto nechávám na grafikovi. Dokážu říct, že se mi nějaká kombinace nelíbí, ale už nedokážu říct co změnit, aby to bylo to pravé. Člověk s grafickým citem na to mrkne, šoupne posouvátkem a prostě to sedí Stejně tak webdesign, grafik přidá tuhle stín, tamhle zvětší písmo o 2 body a rázem je to celé o něčem jiné...
Pokud chce klient nějaký úplný nesmysl, snažím se mu vysvětlit a odargumentovat proč je to nesmysl. Opět ale spíše po technické stránce, vizualizaci tolik neřeším, za 1/ každý má ten cit úplně jiný, 2/ já jej úplně dobrý nemám Co se ale sanžím vždy vysvětlit, že stránky nedělám pro klienta, ale pro jeho zákazníky, takže na názoru klienta "až tolik nezáleží"
Pokud chce klient nějaký úplný nesmysl, snažím se mu vysvětlit a odargumentovat proč je to nesmysl. Opět ale spíše po technické stránce, vizualizaci tolik neřeším, za 1/ každý má ten cit úplně jiný, 2/ já jej úplně dobrý nemám Co se ale sanžím vždy vysvětlit, že stránky nedělám pro klienta, ale pro jeho zákazníky, takže na názoru klienta "až tolik nezáleží"
23. dub 2020 22:32 #142180
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
My technici víme, že barvy k číslům jsou přiřazené dávno
0 Černá
1 Hnědá
2 Rudá
3 Oranžová
4 Žlutá
5 Zelená
6 Modrá
7 Fialová
8 Šedá
9 Bílá
0 Černá
1 Hnědá
2 Rudá
3 Oranžová
4 Žlutá
5 Zelená
6 Modrá
7 Fialová
8 Šedá
9 Bílá
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
23. dub 2020 23:53 #142181
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Bong