Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

phoca cart buttom do košíku

02. lis 2025 18:36 #150781
phoca cart buttom do košíku od Ernst
Joomla Expert
Jak ve view category nahradím tlačítko do košíku textem není skladem když zboží není skladem. Skrýt ho umím, ale nahradit textem ne

03. lis 2025 06:33 #150783
Odpověď od Bong
Moderátor
A máte povolené "Zobrazit stav skladu"? Případně další potřebné?

Nainstalujte a povolte si plugin Phoca Filter Options System Plugin, pak budete mít v nastavení filtrovací pole pro vyhledávání parametrů. V tomto případě stačí zadat sklad, uvidíte všechno pohromadě a můžete začít nastavovat.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

03. lis 2025 08:42 #150784
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
díky, ten filtrovací plugin už phoca přímo obsahuje ale já nemyslím zobrazit stav skladu, ale přímo nahradit buttom přidat do košíku. Udělal jsem to v přepsání items_grid.php, ale nebylo to zrovna to nejjednodušší

03. lis 2025 15:08 #150785
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, 

přesně nerozumím tomu, čeho chceš dosáhnout? Nebo spíš tomu, jaký je problém v tom, že text "není skladem" nebude v místě tlačítka, ale standardně na místě informací o skladě.

Standardně, pokud nechci mít tlačítko "přidat do košíku" u produktů, které nejsou skladem, tak to zapnu v nastavení (skrýt add to cart v případě, že produkt není skladem). Pokud ho takto vypnu (jen když není skladem) a zobrazuji stav skladu, pak má uživatel informace, které potřebuje, viz obrázek:

- u produktů, které jsou skladem, je tlačítko
- u produktů, které nejsou skladem, tlačítko není
- informace o tom, že produkt není skladem, existuje.

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

03. lis 2025 15:12 - 03. lis 2025 15:14 #150787
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
ano potřebuji místo tlačítka addtocart dát text (neaktivní tlačítko) není skladem. a udělal jsem to přepisem