Joomla 5.3 (17 dub 2025)
15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.
Nejde vkládat témata do Kunena
30. pro 2023 00:30 #149020
Nainstalovala jsem na svůj nový web (Joomla 4 nejnovější verze) nejnovější Kunenu. Všechno funguje, jen není možné vložit nové téma, ani když se přihlásím. Píše to tuto hlášku:403 Forbidden : Nemáte oprávnění vytvořit nové téma.Tuto stránku nemůžete navštívit, protože:
- zastaralá záložka/oblíbené
- vyhledávač, který má zastaralý index tohoto webu
- překlep v adrese
- na tuto stránku nemáte přístup
- Požadovaný obsah nebyl nalezen.
- Při zpracování požadavku došlo k chybě.
Nevím, čím to je, a co s tím. Poradíte?
30. pro 2023 08:58 #149021
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Zkontrolujte v konfiguraci Kunena opravneni pro uzivatele vkladat temata a prispevky.
Take si zkontrolujte opravneni a nastaveni u vsech kategorii - for, treba je to spatne nastavene tam (byva to nejcastejsi chyba)
Take si zkontrolujte opravneni a nastaveni u vsech kategorii - for, treba je to spatne nastavene tam (byva to nejcastejsi chyba)
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
30. pro 2023 11:30 #149022
Odpověď od Nataša Řezníčková

Pokročilý uživatel
U kategorií mám nastaveno, že má přístup: public
V nastavení Kuneny není žádná možnost vybrat, kdo vkládá témata ... nenašla jsem to. je tam jen, zda povolit číst a vkládat hostům.
V nastavení Kuneny není žádná možnost vybrat, kdo vkládá témata ... nenašla jsem to. je tam jen, zda povolit číst a vkládat hostům.