Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

JEvents nezobrazují se další kategorie

20. srp 2025 14:29 #150532
JEvents nezobrazují se další kategorie od Milan
Zkušený uživatel
Přeji pěkný den, 

mám vytvořeny čtyři kategorie v rezervačním systému JEvents a v kalendáři se mi zobrazují pouze dvě. Ostatní jsou skryté. Nevíte prosím kde by mohla být chyba? 
Mám free verzi, není tam nějaké omezení? Na stránkách produktu jsem nic nenašel a v nastavení jsem prošel všechno několikrát.

Joomla! 4.4.5 Stable, Jevents 3.6.87

Moc děkuji, Milan

21. srp 2025 08:19 #150535
Odpověď od Bong
Moderátor
Netuším, že by JEvents uměl rezervace. Nemáte tam nějaký doplněk?

A pokud jde jen o události, tak kde přesně se vám to nezobrazuje? Na některé stránce komponenty, nebo v některém z modulů JEvents?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

22. srp 2025 14:44 #150546
Odpověď od Milan
Zkušený uživatel
Dobrý den, děkuji Vám za pomoc.
V kalendáři se mi nezobrazuje třetí vytvořená kategorie "Stadion" jsou tam jen "Sokolovna a Hřiště", jak jsem již psal, tak jsem prolezl snad všechno.
Děkuji

www.sokolnp.cz/rezervace

22. srp 2025 16:29 #150548
Odpověď od Bong
Moderátor
V položce nabídky "Kalendář rezervací" si zkontrolujte nastavení zobrazení kategorií, nebo si je tam přímo vyberte pro zobrazení.

Ještě je možné, že akce, která by se měla v modulu objevit, neodpovídá filtrování času. Tedy například vypršela, nebo naopak se koná v daleké budoucnosti.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. srp 2025 14:40 #150568
Odpověď od Milan
Zkušený uživatel
Mooooc Vám děkuji za pomoc, bylo to ono jak píšete. V nabídce povolit danou kategorii.
Co jsem se toho nahledal B).
Ještě jednou díky.