Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
casiopea-odstranit-text-z-tlacitka
14. lis 2022 15:08 #147273
Dobrý den, nechá se prosím někde odstranit z vyhledávacího tlačítka text hledat (search), tak aby tam zůstala pouze lupa?
Prohledal jsem snad všechna nastavení ale nikde jsem to nenašel.
Děkuji za pomoc, Milan
Prohledal jsem snad všechna nastavení ale nikde jsem to nenašel.
Děkuji za pomoc, Milan
14. lis 2022 18:21 #147276
Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe

Admin
Udělejte si override modulu vyhledávání a místo tlačítka s textem si tam dejte tlačítko s ikonou.
...nebo zkuste přepis jazyku ve stejném principu (2.možnost jsem nikdy nezkoušel tímto způsobem = ikona za text v jazyku)
...nebo zkuste přepis jazyku ve stejném principu (2.možnost jsem nikdy nezkoušel tímto způsobem = ikona za text v jazyku)
Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
15. lis 2022 01:26 #147277
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Mělo by stačit použít přepsání jazyka. Tedy do překladu nedat nic 
JSEARCH_FILTER_SUBMIT nebo MOD_FINDER_SEARCHBUTTON_TEXT nebo COM_FINDER_OPENSEARCH_NAME... podle toho o jaké tlačítko se jedná.

JSEARCH_FILTER_SUBMIT nebo MOD_FINDER_SEARCHBUTTON_TEXT nebo COM_FINDER_OPENSEARCH_NAME... podle toho o jaké tlačítko se jedná.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
21. lis 2022 19:57 #147327
Odpověď od Ernst

Joomla Expert
nebo to skrýt v css, asi je to nejjednodušší