Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Čeština Community Builder 2.7.2 pro Joomla 4
16. čvn 2022 11:21 #146535
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Právě byl vydán kompletní český překlad komponenty, menu, modulů a pluginů Community Builder 2.7.2 - administrátorské a uživatelské rozhraní. Překlad lze použít na jakoukoli verzi CB 2.0.1 a vyšší pro Joomla 2.5, 3 a 4.
V balíčku je použit jiný způsob instalace. Instalujte jej jako standardní balíček přímo v instalátoru Joomla.
Za zpětnou vazbu budu rád.
V balíčku je použit jiný způsob instalace. Instalujte jej jako standardní balíček přímo v instalátoru Joomla.
Za zpětnou vazbu budu rád.
Poděkovali: Cony
16. čvn 2022 11:44 - 16. čvn 2022 11:48 #146536
Odpověď od Linelabcz
Admin
Tak to klobouk dolů, to je jak překládat Phoca Cart a Virtuemart dohromady. Díky.
16. čvn 2022 13:21 - 16. čvn 2022 13:27 #146537
Odpověď od Pavel Krajíček
Začátečník
Prosím Vás v tom Community Builder je už dost dlouho chyba. Já jsem si ji sám kdysi opravil v překladu a nyní jsem na testovací doméně provedl aktualizaci češtiny, co právě vyšla a ta chyba je tam zase. Když k někomu přijdu na profil a nemám dotyčného v přátelích, tak by se dalo předpokládat, že tam bude tlačítko něco jako: Přidat do přátel nebo něco podobného a místo toho tam je Zrušit žádost o propojení a když na to kliknu a požádám, tak se to změní na Žádost o propojení. Tedy je to přesně naopak, je to přehozené. Ale jak říkám to je už dost dlouho. Já si to už dávněji opravil sám a od té doby neprovádím aktualizaci.
16. čvn 2022 23:00 #146541
Odpověď od Bong
Moderátor
Je vydána opravená a doplněná verze. Zkuste jestli chyba zmizela.
CB používá snad nejhorší způsob, jak se dají dělat jazykové soubory. Najít chyby je někdy nadlidský úkol
Nějak to vychytáme za provozu...
CB používá snad nejhorší způsob, jak se dají dělat jazykové soubory. Najít chyby je někdy nadlidský úkol
Nějak to vychytáme za provozu...
16. čvn 2022 23:55 #146544
Odpověď od Bong
Moderátor
Ano, to je pár zapomenutých frází. Opraveno. Můžete testovat dál.