Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
neodešle se e-mail
31. kvě 2022 13:24 #146433
Přeji pěkný den, chtěl bych poprosit o pomoc při řešení následujícího problému.
Nainstaloval jsem si Joomlu 4, a do ní Visforms jako komponentu pro formuláře. V něm jsem nastavil snad vše správně. Při pokusu odeslat formulář se vše zapsalo do databáze ale na e-mail mi nic nepřišlo. Šel jsem tedy do globálního nastavení a tam jsem vyzkoušel odeslat zkušební e-mail jak pomocí PHP Mail, tak pomocí SMTP a ani při jednom pokusu mi nic do e-mailu nepřišlo. Nevíte prosím kde mám hledat chybu?
Moc děkuji Milan.
Nainstaloval jsem si Joomlu 4, a do ní Visforms jako komponentu pro formuláře. V něm jsem nastavil snad vše správně. Při pokusu odeslat formulář se vše zapsalo do databáze ale na e-mail mi nic nepřišlo. Šel jsem tedy do globálního nastavení a tam jsem vyzkoušel odeslat zkušební e-mail jak pomocí PHP Mail, tak pomocí SMTP a ani při jednom pokusu mi nic do e-mailu nepřišlo. Nevíte prosím kde mám hledat chybu?
Moc děkuji Milan.
31. kvě 2022 13:37 #146434
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Chyba je v nastaveni, pripadne hostingu. Vyjimecne ve spatne nainstalovane Joomle.
Na blizsi rady mame od vas malo informaci.
Na blizsi rady mame od vas malo informaci.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
31. kvě 2022 15:29 #146439
Odpověď od Cony
Moderátor
- při odeslání testovacího emailu se zobrazila nějaká chyba?
- mail neodešel, nebo nedorazil? Kontroloval jste SPAM? Zkoušel jste jinou mailovou adresu?
- jak máte nastavené posílání mailů (PHP mail nebo SMTP)?
- pokud PHP mail, máte na hostingu povoleno posílání emailů?
- pokud smtp, používáte pro odesílání stejnou schránku jako je odesílatel?
- mail neodešel, nebo nedorazil? Kontroloval jste SPAM? Zkoušel jste jinou mailovou adresu?
- jak máte nastavené posílání mailů (PHP mail nebo SMTP)?
- pokud PHP mail, máte na hostingu povoleno posílání emailů?
- pokud smtp, používáte pro odesílání stejnou schránku jako je odesílatel?
31. kvě 2022 15:40 #146440
Odpověď od Milan
Pokročilý uživatel
Dobrý den, děkuji Vám za odpověď,
- při testovacím e-mailu se chybová hláška nezobrazila, zobrazilo se e-mail byl odeslán
- e-mail odešel ale nedorazil, v databázi je ale vše zapsáno
- zkoušel jsem Mail i SMTP, ani v jednom případě e-mail nedorazil
- na hostingu mi běží více webů a ani s jedním nemám problém, proto se domnívám zda to není Jomlou4, u ostatních webů jedu na Joomla 3.9, Tuto mám na subdoméně a na doméně mi běží Joomla 3.9 bez problémů
- nastavil jsem dvě různé adresy a ani na jednu e-mail nepřišel
Děkuji Vám Milan
- při testovacím e-mailu se chybová hláška nezobrazila, zobrazilo se e-mail byl odeslán
- e-mail odešel ale nedorazil, v databázi je ale vše zapsáno
- zkoušel jsem Mail i SMTP, ani v jednom případě e-mail nedorazil
- na hostingu mi běží více webů a ani s jedním nemám problém, proto se domnívám zda to není Jomlou4, u ostatních webů jedu na Joomla 3.9, Tuto mám na subdoméně a na doméně mi běží Joomla 3.9 bez problémů
- nastavil jsem dvě různé adresy a ani na jednu e-mail nepřišel
Děkuji Vám Milan
31. kvě 2022 17:04 #146442
Odpověď od Cony
Moderátor
Že email odešel, ale nedorazil víte jak? Z logu serveru / SMTP? Pak bych zkusil kontaktovat hosting...