Joomla 5.3 (17 dub 2025)
15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.
Napojení VM na pohodu - hledám dodavatele
12. kvě 2025 10:21 #150305
Ahoj.
Pro klienta hledám někoho, kdo jeho eshop napojí na pohodu. Má celkem tři eshopy (cz, sk, pl) postavené na joomla 3,5.
Jelikož jsem to nikdy nedělal a nehodlám se to učit, byl bych rád, kdybych našel někoho, kdos e v tom vyzná a klientovi to bude schopen napojit.
Pro klienta hledám někoho, kdo jeho eshop napojí na pohodu. Má celkem tři eshopy (cz, sk, pl) postavené na joomla 3,5.
Jelikož jsem to nikdy nedělal a nehodlám se to učit, byl bych rád, kdybych našel někoho, kdos e v tom vyzná a klientovi to bude schopen napojit.
12. kvě 2025 19:03 - 12. kvě 2025 19:04 #150306
Odpověď od xunil

Zkušený uživatel
<Fórum je rozbité - tento text přeskočte>
To už se tady řešili několikrát, bohužel tohle sranda foru nejde vyhledávat. Tendence je psát nové a nové příspěvky a nikdo to nemůže mít nikomu za zlé. Reportoval jsem x krát ale je to marný, jeto marný, je to marný.
</Fórum je rozbité - tento text přeskočte>
Minule jsem psal např.
shopsync.cz/eshop/virtuemart.html
Dopadlo to nějak?
To už se tady řešili několikrát, bohužel tohle sranda foru nejde vyhledávat. Tendence je psát nové a nové příspěvky a nikdo to nemůže mít nikomu za zlé. Reportoval jsem x krát ale je to marný, jeto marný, je to marný.
</Fórum je rozbité - tento text přeskočte>
Minule jsem psal např.
shopsync.cz/eshop/virtuemart.html
Dopadlo to nějak?
14. kvě 2025 05:02 - 14. kvě 2025 05:18 #150309
Odpověď od marvays

Uživatel
Ano, o tomhle vím a nechal jsem si poslat ceník.... pro klienta nevyhovující. Tak hledám jiné řešení.
Jako druhé řešení jsem našel toto:
www.upes.cz/propojeni-vm3
Tady už cenová politika vypadá mnohem zajimavěji.
PS: Nefunguje zde ani zasílání infa o novinkách na foru.
Jako druhé řešení jsem našel toto:
www.upes.cz/propojeni-vm3
Tady už cenová politika vypadá mnohem zajimavěji.
PS: Nefunguje zde ani zasílání infa o novinkách na foru.
16. kvě 2025 10:35 #150328
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
V tom případě je možné změnit název článku z Hledám dodavatele na Našel jsem dodavatele 
A je možné poprosit o zpětnou vazbu? == reference od zákazníka z reálného nasazení, abychom taky z toho něco měli a věděli jaký dodavatel pro Joomla je super
Díky

A je možné poprosit o zpětnou vazbu? == reference od zákazníka z reálného nasazení, abychom taky z toho něco měli a věděli jaký dodavatel pro Joomla je super

Díky
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla