Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Migrace katalog Virtuemart 2.6 -> Virtuemart 4
13. pro 2023 13:34 - 13. pro 2023 13:36 #148949
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat jestli by někdo výhledově (leden 2024) neměl čas a chuť na jeden projekt.
Klient má stávající stránky na Joomla 2.5.16 co jsem mu před x lety dělal. Jako hlavní tam má Virtuemart 2.6.22 a v něm asi 75 kategorii + subktagorii. K tomu asi 600 produktů.
Je použito komerční rozšíření - Search (filter) module for Virtuemart 2 multiple customfield plugin , které je skvělé v tom, že dokáže zobrazovat (filtrovat) produkty s tím, že vyberu hlavní položku ve filtru - objeví se další filtr atd..atd..
Asi nejlepší vidět - tady nalevo FILTR PRODUKTŮ
www.alwilmedical.com/cz/wmsearch
a teď co potřebují:
Udělal jsem jim nové stránky na Joomla 4 - zatím design a potřeboval bych jestli by někdo uměl a něchtělo by se ti do toho jít:
Přetáhnout (asi export - import - mám kdyžtak nějakou verzi RSI CSV export import) všechno co se týka produktů a kategorii atd. do nového Virtuemartu na té Joomla 4 + nějak asi koupit nějaké rozšíření co by fungovalo stejně jako ten filtr (mám dojem, že stávající je jen pro Joomla 2.x a 3.x a Virtuemart 2.x a 3.x - nevím jestli by fungovalo - autor vydal zdarma ke stažení).
Děkuji moooc
chtěl jsem se zeptat jestli by někdo výhledově (leden 2024) neměl čas a chuť na jeden projekt.
Klient má stávající stránky na Joomla 2.5.16 co jsem mu před x lety dělal. Jako hlavní tam má Virtuemart 2.6.22 a v něm asi 75 kategorii + subktagorii. K tomu asi 600 produktů.
Je použito komerční rozšíření - Search (filter) module for Virtuemart 2 multiple customfield plugin , které je skvělé v tom, že dokáže zobrazovat (filtrovat) produkty s tím, že vyberu hlavní položku ve filtru - objeví se další filtr atd..atd..
Asi nejlepší vidět - tady nalevo FILTR PRODUKTŮ
www.alwilmedical.com/cz/wmsearch
a teď co potřebují:
Udělal jsem jim nové stránky na Joomla 4 - zatím design a potřeboval bych jestli by někdo uměl a něchtělo by se ti do toho jít:
Přetáhnout (asi export - import - mám kdyžtak nějakou verzi RSI CSV export import) všechno co se týka produktů a kategorii atd. do nového Virtuemartu na té Joomla 4 + nějak asi koupit nějaké rozšíření co by fungovalo stejně jako ten filtr (mám dojem, že stávající je jen pro Joomla 2.x a 3.x a Virtuemart 2.x a 3.x - nevím jestli by fungovalo - autor vydal zdarma ke stažení).
Děkuji moooc
09. led 2024 11:30 #149069
Odpověď od GanjaNIN
Nováček
Nikdo kdo by dokázal migrovat virtuemart produkty a kategorie do virtuemart 4.x? Děkuji moc za nabídky
09. led 2024 13:56 - 09. led 2024 14:20 #149070
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
ale to víte že to umíme a děláme pro své klienty...
jen si nejsem jistý zda poptávky zde jsou finančně odpovídající pak práci která se tomu věnuje
jen si nejsem jistý zda poptávky zde jsou finančně odpovídající pak práci která se tomu věnuje
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
09. led 2024 14:28 #149072
Odpověď od GanjaNIN
Nováček
To nedokazu odhadnout. Psal jsem vam 2x na email, jestli by slo nacenit tuto sluzbu. Diky moc