Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Phoca Cart - tvorba náhledů z importovaných fotek
11. říj 2023 09:41 #148730
Ahoj,
migroval jsem data z Virtuermartu do Phoca Cart díky next-cart.com/ .
Nahráli se fotky, atp. jen se mi ve front-endu neukáží, protože nemají vytvořené náhledy.
Prosím o tip, jak z již nahraných fotografiích vytvořit ve Phoca Cart náhledy.
Nebo musím ke každému produktu nahrát fotku fyzicky?
Předem díky za tipy.
migroval jsem data z Virtuermartu do Phoca Cart díky next-cart.com/ .
Nahráli se fotky, atp. jen se mi ve front-endu neukáží, protože nemají vytvořené náhledy.
Prosím o tip, jak z již nahraných fotografiích vytvořit ve Phoca Cart náhledy.
Nebo musím ke každému produktu nahrát fotku fyzicky?
Předem díky za tipy.
11. říj 2023 12:39 #148732
Odpověď od Cony
Moderátor
1/ Nainstalovat a povolit plugin
n3t Phocacart Console
2/ Z příkazové řádky spustit
popř pro kategorie
PS: Nechcete napsat nějakou recenzi na tu službu next-cart? Asi by to dost lidí zaujalo...
2/ Z příkazové řádky spustit
Code:
php cli/joomla.php phocacart:products:recereatethumbnails
Code:
php cli/joomla.php phocacart:categories:recereatethumbnails
PS: Nechcete napsat nějakou recenzi na tu službu next-cart? Asi by to dost lidí zaujalo...
Poděkovali: StefaN
11. říj 2023 13:43 - 11. říj 2023 13:44 #148736
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Jen doplním Pavla, použití CLI je nejvhodnější způsob, pokud někdo nemá přístup k CLI, pak v administraci, seznamu produků, lze náhledy nechat převytvořit (kvůli náročnosti procesu vytváření náhledů se doporučuje to dělat po částech, např. po 20 produtkech - záleží na výkonu serveru):
PS: Ta recenze Next-cartu by mě osobně taká zajímala. Protože je čím dal větší tlak na tuto formy služby, jde o to, jestli naprogramovat něco speciálního, nebo zda jsou již teď dostupné programy použitelné?
PS: Ta recenze Next-cartu by mě osobně taká zajímala. Protože je čím dal větší tlak na tuto formy služby, jde o to, jestli naprogramovat něco speciálního, nebo zda jsou již teď dostupné programy použitelné?
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: StefaN
07. zář 2024 16:38 #149708
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Ahoj,
budu v dohledné době muset migrovat Virtuemart do Phoca Cart a rád bych také nějakou recenzi Next-cart. Vypadá to jako velmi kvalitní služba. Děkuji i za tvé hodnocení a zkušenosti.
Leoš
budu v dohledné době muset migrovat Virtuemart do Phoca Cart a rád bych také nějakou recenzi Next-cart. Vypadá to jako velmi kvalitní služba. Děkuji i za tvé hodnocení a zkušenosti.
Leoš