Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
VirtueMart 4
18. lis 2022 19:46 #147308
Zdravím pánové, prosím, měl by jsem dotaz...Ve VM3 bylo možné pdf soubory v mediální galerii zařadit mezi "stažitelné" - např. technické listy apod...
Ve VM 4 jsem již nenalezl možnost přiřadit souboru pdf typ "Ke stažení". Neumím php, ale co jsem koukal, tak jsou všechny řádky v php souboru ohledně těchto věcí "Ke stažení" zakomentované....
Ve VM 4 se toto již musí řešit nějakou komponentou? Nebo je to jen nějaké opatření autorů a bude posléze zprovozněno?
Díky Filip
Ve VM 4 jsem již nenalezl možnost přiřadit souboru pdf typ "Ke stažení". Neumím php, ale co jsem koukal, tak jsou všechny řádky v php souboru ohledně těchto věcí "Ke stažení" zakomentované....
Ve VM 4 se toto již musí řešit nějakou komponentou? Nebo je to jen nějaké opatření autorů a bude posléze zprovozněno?
Díky Filip
19. lis 2022 16:13 #147312
Nikdy se toto ale nepovedlo správně implementovat a jen to způsobovalo zmatky (jakýkoli soubor jde normálně stáhnout).
Proto nyní existuje pro stahování souborů plugin VM Custom - iStraxx Download simple.
Je zdarma a je součástí core instalace.
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Ano, byla zde myšlenka vytvořit typ Media ke stažení == zabránit takto vytvořené soubory ke stažení == prodávat je a teprve po zakoupení je zviditelnit.Ve VM3 bylo možné pdf soubory v mediální galerii zařadit mezi "stažitelné" - např. technické listy apod...
Nikdy se toto ale nepovedlo správně implementovat a jen to způsobovalo zmatky (jakýkoli soubor jde normálně stáhnout).
Proto nyní existuje pro stahování souborů plugin VM Custom - iStraxx Download simple.
Je zdarma a je součástí core instalace.
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla