Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

varianta produktu

24. kvě 2021 20:30 #144426
varianta produktu od koky
Uživatel
Ahoj, když naklonuji produkt včetně variant a změním jeho název, tak u variant zůstane název starý, dají se hromadně přejmenovat varianty???
Popřípadě je nějaká jiná varianta než vlastní pole s multivariantou, když potřebuji aby měl zákazník na výběr barvu a velikost textilu???

25. kvě 2021 02:02 #144427
Odpověď od Cony
Moderátor

koky napsal: Ahoj, když naklonuji produkt včetně variant

Předpokládám že se jedná o Virtuemart? Pište o jaký eshop se má jednat, VM není jediný eshop pro Joomlu.

koky napsal: dají se hromadně přejmenovat varianty???

Pokud vím, tak VM v sobě takovou funkci nemá. Můžete buď sáhnout přímo do databáze, zkusit nějaký Export / Import , nebo komponentu na hromadnou editaci .

koky napsal: Popřípadě je nějaká jiná varianta než vlastní pole s multivariantou, když potřebuji aby měl zákazník na výběr barvu a velikost textilu???

Virtuemart má několik možností jak vytvářet varianty a je v tom trošku zmatek. Záleží co vše od toho čekáte a potřebujete (má každá varianta svojí skladovou dostupnost / EAN atd...) Mně se asi nejvíc osvědčilo použití Stockable custom fields (hlavně ve spojení s Custom Filters), trošku (i když ne moc) to zpřehledňují.

25. kvě 2021 09:26 #144428
Odpověď od koky
Uživatel
Děkuji za radu stockable vyřešil můj problém k mojí naprosté spokojenosti.

Powered by Fórum