Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Plánovač úkolů chybí v Systém

23. led 2025 12:26 #150097
Plánovač úkolů chybí v Systém od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
Ahoj,
nevíte proč nemám v Joomla 4.4.10 v administraci - Systém - Správa Plánovač úkolů?

www.joomlaportal.cz/jak-zacit/seznamte-s...mla-4-planovac-ukolu

díky moooc

23. led 2025 14:07 #150098
Odpověď od Bong
Moderátor
Nejspíš není povolena komponenta Naplánované úkolyRozšíření: Správa.
Normálně by měl být dostupná i v Komponenty - Naplánované úkoly

OT: Trochu se divím, že někdo tyhle nepřehledné nástěnky, kde trvá dlouho se k něčemu proklikat, vůbec někdo používá. Obvzlášť ve výchozím nastavení :-(

Jestli chcete svoji činnost v administraci zrychlit a zjednodušit, nainstalujte si modul horního menu Phoca Top Menu v pozici customtop a Použít předvolbu: Předvolba  - Alternativní hlavní menu.

Nebo zkuste předvolbu alespoň změnit v bočním menu...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: GanjaNIN

24. led 2025 09:11 #150103
Odpověď od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
Děkuju. Je to zvláštní na x webech na J4 to mám i přes Rozšíření můžu Naplánované úlohy zapnout nebo vypnout, ale na tomto webu ho nenajdu ani ve správě Rozšíření. Asi nějak nakopla J4. 

díkyyy

24. led 2025 09:14 #150104
Odpověď od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
btw máte pravdu, že admin menu v j4 a j5 je šílenost - klikačka, která zneefektivňuje pořádnou a rychlou práci. Asi zkusím návrat k J3 pomocí Phoca top menu. Uvidím. Každopádně skvělá práce. Díkyyyyyy

24. led 2025 11:36 #150110
Odpověď od Bong
Moderátor

GanjaNIN napsal: Děkuju. Je to zvláštní na x webech na J4 to mám i přes Rozšíření můžu Naplánované úlohy zapnout nebo vypnout, ale na tomto webu ho nenajdu ani ve správě Rozšíření. Asi nějak nakopla J4. 

díkyyy

Zkuste použít funkci Rozšíření: Pátrání a chybějící doinstalovat.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: GanjaNIN

24. led 2025 11:42 #150111
Odpověď od GanjaNIN
Pokročilý uživatel
Díky moooc. Zase jsem o něco chytřejší.