Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
bílá stránka po přihlášení do administrace
09. dub 2021 19:08 #144179
Odpověď od Milan
Pokročilý uživatel
Díky za odpověď, public $cookie_path = ' ' je prázdné
Tak nevím, a děkuji všem za pomoc, Milan
Tak nevím, a děkuji všem za pomoc, Milan
09. dub 2021 20:23 - 09. dub 2021 20:25 #144180
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ideálně vytvořte zálohu stávajícího stavu, pro jistotu.
Stáhněte si plnou verzi vaší Joomly a na stránce /index.php?option=com_joomlaupdate - záložka Nahrát a aktualizovat si instalaci opravte. Následně opravte i databázi v Rozšíření: Databáze.
Když to bude fungovat můžete hledat příčinu předchozího. Poškozená instalace, hack,...
A také dostat zase Joomlu do formy. Provozovat verzi 3.8.13 a PHP 5.6.40 je v dnešní době trochu mimo.
Stáhněte si plnou verzi vaší Joomly a na stránce /index.php?option=com_joomlaupdate - záložka Nahrát a aktualizovat si instalaci opravte. Následně opravte i databázi v Rozšíření: Databáze.
Když to bude fungovat můžete hledat příčinu předchozího. Poškozená instalace, hack,...
A také dostat zase Joomlu do formy. Provozovat verzi 3.8.13 a PHP 5.6.40 je v dnešní době trochu mimo.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
09. dub 2021 22:04 #144181
V configuration.php nastavte hodnotu error_reporting na 'development', pak by se chyba ukázat měla. Popř. koukněte do Error logu PHP (hosting by Vám měl říct, kde ho hledat).
Odpověď od Cony
Moderátor
Ještě bych zkontroloval nainstalované pluginy, popř. moduly pro administraci. Některý z nich může být nekompatibilní s takto starou verzí PHP.Bong napsal: Když to bude fungovat můžete hledat příčinu předchozího. Poškozená instalace, hack,...
V configuration.php nastavte hodnotu error_reporting na 'development', pak by se chyba ukázat měla. Popř. koukněte do Error logu PHP (hosting by Vám měl říct, kde ho hledat).
09. dub 2021 22:13 - 09. dub 2021 22:13 #144182
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
jo, vzpomněl jsem si
plugin na kontrolu PHP verze tohle ještě může dělat
Najděte na ftp (plugins/system/XXXX) a změňte název složky a pak ho v administraci vypněte
plugin na kontrolu PHP verze tohle ještě může dělat
Najděte na ftp (plugins/system/XXXX) a změňte název složky a pak ho v administraci vypněte
17. dub 2021 19:39 - 17. dub 2021 19:41 #144210
Odpověď od Milan
Pokročilý uživatel
Moc děkuji všem za pomoc, na jiném serveru se mi dnes ukázala tato chyba, což by mohl být stejný problém jako v předešlém případě.
Fatal error: Call to a member function format() on null in /www/moje-adresa.cz/mojeadresa.cz/plugins/quickicon/phpversioncheck/phpversioncheck.php on line 178
Povýšil jsem PHP na 7.0 a administrace se již zobrazila ale s chybou (0 Call to a member function format() on null) na titulní straně. jinak vše v administraci funguje OK.
Ještě jednou děkuji, Milan
Fatal error: Call to a member function format() on null in /www/moje-adresa.cz/mojeadresa.cz/plugins/quickicon/phpversioncheck/phpversioncheck.php on line 178
Povýšil jsem PHP na 7.0 a administrace se již zobrazila ale s chybou (0 Call to a member function format() on null) na titulní straně. jinak vše v administraci funguje OK.
Ještě jednou děkuji, Milan
17. dub 2021 19:49 #144211
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Ano to odpovídá poslednímu mému příspěvku:
- vypnout kontrolu check PHP plugin v administraci a chyba se již nebude zobrazovat
- vypnout kontrolu check PHP plugin v administraci a chyba se již nebude zobrazovat