Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Prepojenie menu s článkom
30. lis 2020 17:01 #143320
Ahojte. S Joomla 3 som začal cca pred mesiacom...tak ma prosím šetrite . Ako pomoc využívam rôzne inštruktážne videá. Používam templates z Joomlage. Je super na videách sledovať, ako sa vytvorí menu a k nemu prislúchajúce články, blogy, kontaktné formuláre a po. Po ich vytvorení a aktualizácii náhľadu sa borec/borkyňa kliknutím na príslušné menu dostane automaticky na požadovaný obsah. Postupujem presne podľa návodov a po kliknutí na príslušné menu ostávam stále na titulke a na článok sa musím scrollovať manuálne. Kde robím chybu?
Ďakujem za vaše rady
Ďakujem za vaše rady
30. lis 2020 17:23 #143321
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Předpokládám, že nemáte vytvořenou menu položku pro kategorii (např. název Blog), do níž je článek vložen. Nebo jste nevložil článek do správné kategorie. Zkuste i tento návod:
www.joomlaportal.cz/jak-zacit/603-jak-pr...orit-jednoduchy-blog
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
30. lis 2020 17:56 #143325
Odpověď od podfan
Uživatel
Ďakujem Vám. Takto presne som postupoval.
Viď články/menu príloha.
Výsledok?
www.agrogeoconsulting.sk/index.php
Viď články/menu príloha.
Výsledok?
www.agrogeoconsulting.sk/index.php
30. lis 2020 18:13 - 30. lis 2020 18:17 #143326
Odpověď od Cufe
Admin
Tady máte originál šablony:
www.joomlage.com/demos/joomlage_0111/
co je tedy špatně? Zobrazuje se to tak, jak je šablona nastavená. Plus položka O nás nastavená jako článek odkazuje na index (beztak u ní máte nastaveno, že je to hlavní položka menu = hvězdička), to má být na té první menu položce.
30. lis 2020 18:40 #143327
Odpověď od podfan
Uživatel
OK...upravil som hviezdičku na menu DOMOV. Ak si otvorím šablónu na ktorú ste mi poslali link a kliknem na menu BLOG, okamžite sa mi zobrazí screen nastaveného blogu v demo. A to je to, čo ja potrebujem nastaviť a čo mi nejde.
30. lis 2020 20:03 #143328
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ono vám to funguje správně (stačí pak zarolovat na stránce), ale asi vás mate, že tam zůstane to obrovské slideshow.
Musíte nastavit v modulu slideshow, aby se zobrazoval jen na stránkách kde potřebujete. Nejčastěji tedy jen pro hlavní stránku.
Musíte nastavit v modulu slideshow, aby se zobrazoval jen na stránkách kde potřebujete. Nejčastěji tedy jen pro hlavní stránku.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.