Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Joomla Admin nefunguje
09. čvc 2020 15:00 #142685
Zdravim,
po dlhej dobe som sa chcel prihlasit do adminu na mojej stranke spravenej v joomle a ked otvorim,link /administrator, nevyskoci mi ani klasicky joomla admin login page ale iba dake vyplnenie mena a hesla v prehlaidaci. Mozte sa pozriet ide o stranku: pozicovnamasiek.sk/administrator
Vobec neviem co sa pokazilo alebo o co ide. Som dost webamater. Moze ist o dake hacknutie? Nakolko ziadne z mojich hesiel tam nefunguje a zmenil som nanovo pre admina aj v databazach heslo a stale sa neviem prihlasit. Prosim o akukolvek pomoc.
Dakujem
po dlhej dobe som sa chcel prihlasit do adminu na mojej stranke spravenej v joomle a ked otvorim,link /administrator, nevyskoci mi ani klasicky joomla admin login page ale iba dake vyplnenie mena a hesla v prehlaidaci. Mozte sa pozriet ide o stranku: pozicovnamasiek.sk/administrator
Vobec neviem co sa pokazilo alebo o co ide. Som dost webamater. Moze ist o dake hacknutie? Nakolko ziadne z mojich hesiel tam nefunguje a zmenil som nanovo pre admina aj v databazach heslo a stale sa neviem prihlasit. Prosim o akukolvek pomoc.
Dakujem
09. čvc 2020 16:05 #142687
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Já na vašich stránkách vidím standardní přihlašovací formulář Joomly 3.9.12.
Vidíte to samé? Takže problém je v zapomenutém heslu?
Změna hesla administrátora v Joomla!
Nástroj na změnu hesla administrátora v Joomla!
Vidíte to samé? Takže problém je v zapomenutém heslu?
Změna hesla administrátora v Joomla!
Nástroj na změnu hesla administrátora v Joomla!
09. čvc 2020 16:12 #142688
Odpověď od Brunky
Uživatel
Dakujem za rychlu reakciu. Ja ho praveze nevidim, namiesto toho vidim toto(vid, priloha a ak tam zadavam udajw tak stale pisu ze su chybne). Vidim to na roznych prehliadacoch aj na PC aj na mob.
09. čvc 2020 16:47 #142689
Odpověď od Bong
Moderátor
Ve všech prohlížečích (Firefox, Chrome, Edge) ať na PC, tak i mobilu, nevidím žádný problém.
To co máte na screenu mi připadá jako okno z Chrome. Nemůže to souviset s tím, že na stránkách nemáte https?
To co máte na screenu mi připadá jako okno z Chrome. Nemůže to souviset s tím, že na stránkách nemáte https?
09. čvc 2020 17:03 #142690
Odpověď od Brunky
Uživatel
Vyriesene. Pomoho mi ze ste dali vediet ze vam to normalne ide. Lebo mne ani zene to neislo na ziadnom zariadeni a tak ma napadlo zapnut si VPN a pripojit sa na slovenky server. Nakolko som teraz v NL a zrazu vsetko ide ako ma. Naozaj som nevedel ale ze toto moze byt problem, nerozumiem tomu ale vyriesene dakujem.