Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Akeeba Backup na Wedos
03. čvn 2020 07:15 #142562
Zdravím,
Wedos mi neumožňuje udělat zálohu na místo kde je web.
Neporadíte, jak dělat zálohy přes Akeeba Backup a ukládat je třeba k sobě na NAS? Případně na jiný účet u Wedosu?
Děkuji
Wedos mi neumožňuje udělat zálohu na místo kde je web.
Neporadíte, jak dělat zálohy přes Akeeba Backup a ukládat je třeba k sobě na NAS? Případně na jiný účet u Wedosu?
Děkuji
03. čvn 2020 07:47 #142563
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Dobrý den, wedos to neumožňuje technicky nebo kvůli velkému objemu dat? Pokud vím Akeeba Pro umí nastavit cílování souborů zálohy i na externí úložiště mimo Váš web. Vyzkoušené to ale nemám, proto bych nerad mystifikoval. Vše je pak o nastavení.
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
03. čvn 2020 14:28 #142564
Odpověď od fwd
Pokročilý uživatel
Píše Vám to nějakou chybu? Já s tím pracuji normálně. Spusťe zálohování. Po dokončení máte zálohu ve složce administrator-components-akeeba...teď zpaměti si nejsem jistý, a stáhněte si ji třeba přes ftp k sobě.
03. čvn 2020 18:26 - 04. čvn 2020 07:30 #142565
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Doplním předchozí.
Akeeba Backup 7 Core - měla by fungovat, ukládat do rootu stránek nelze. Jestli to nejde do žádné složky vašeho webu, pak je možné nastavit cestu mimo web v Akeeba Backup Nastavení - Základní nastavení: Výstupní složka pro ukládání záloh. Zkuste třeba [ROOTPARENT]/backup.
Akeeba Backup 7 PRO - můžete ukládat prakticky kam je libo a máte tam přístup (Cloud, FTP, SFTP, email,...)
Akeeba Backup 7 Core - měla by fungovat, ukládat do rootu stránek nelze. Jestli to nejde do žádné složky vašeho webu, pak je možné nastavit cestu mimo web v Akeeba Backup Nastavení - Základní nastavení: Výstupní složka pro ukládání záloh. Zkuste třeba [ROOTPARENT]/backup.
Akeeba Backup 7 PRO - můžete ukládat prakticky kam je libo a máte tam přístup (Cloud, FTP, SFTP, email,...)
Poděkovali: protektor
04. čvn 2020 17:46 #142573
Odpověď od protektor
Začátečník
Tak nakonec pomohla změna složky. Děkuji Teˇřeším jiný problém, že se mi nechce Akeeba aktualizovat. Mám verzi 7.0.2 a nence se přeinstalovat na 7.1.4. Zkoušel jsem i stáhnout instalační balíček a dát ho na přímo ale nic.
04. čvn 2020 22:11 #142574
Odpověď od Bong
Moderátor
1. Zkuste v administrace hostingu a v Webhosting - Oprava práv souborů kliknout na tlačítko Opravit práva souborů.
2. Vypněte v Joomla FTP v Globálním nastavení a již jej nezapínejte.
3. Nepoužívejte váš FTP manager, pokud opravdu potřebujete pracovat se soubory na webu, pak si nainstalujte Phoca Commander a používejte tento.
2. Vypněte v Joomla FTP v Globálním nastavení a již jej nezapínejte.
3. Nepoužívejte váš FTP manager, pokud opravdu potřebujete pracovat se soubory na webu, pak si nainstalujte Phoca Commander a používejte tento.
Poděkovali: protektor