Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
<t-itle> v kódu stránky
09. zář 2019 11:18 #140676
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Já děkuji za všechny informace i ty navíc, na které jsem se výslovně neptal.
Hledal jsem radu pro jeden konkrétní problém a na to jsem odpověď dostal vyčerpávající.
Nehledal jsem, jak řešit celý kompletní web, tím jsem nechtěl otravovat a o tom mám jasnou představu.
Kdybych hledal kompletní řešení webu, tak to sem snad ani nepatří a za druhé by muselo být dlouhé vysvětlení zadání.
Prostě zadání znělo: odebrat zadávání title z joomly a plně ho řídit manuálně, třeba v modulech pro jednotlivé stránky.
Je to pravda nezvyklé, ale zákazník to tak chce a určitou logiku to má.
Hledal jsem radu pro jeden konkrétní problém a na to jsem odpověď dostal vyčerpávající.
Nehledal jsem, jak řešit celý kompletní web, tím jsem nechtěl otravovat a o tom mám jasnou představu.
Kdybych hledal kompletní řešení webu, tak to sem snad ani nepatří a za druhé by muselo být dlouhé vysvětlení zadání.
Prostě zadání znělo: odebrat zadávání title z joomly a plně ho řídit manuálně, třeba v modulech pro jednotlivé stránky.
Je to pravda nezvyklé, ale zákazník to tak chce a určitou logiku to má.
09. zář 2019 18:35 #140677
Odpověď od Cony
Moderátor
Ještě by to šlo řešit přímo v šabloně:
- pomocí n3t Fields dodefinovat pole sef_title k článkům / K2 článkům / kategoriím / položkám menu nebo všude kde to chcete zadávat
- v šabloně příslušné komponenty (pro článek tedy např. v /html/com_content/article/default.php) doplnit něco jako
- pomocí n3t Fields dodefinovat pole sef_title k článkům / K2 článkům / kategoriím / položkám menu nebo všude kde to chcete zadávat
Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<form>
<fields name="n3tfields">
<fieldset name="jmetadata">
<field name="sef_title" type="text" label="SEF ttiulek" />
</fieldset>
</fields>
</form>
Code:
JFactory::getDocument()->setTitle(n3tFields::article($this->item, 'sef_title'));
Poděkovali: Ernst