Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nemožnost přihlášení do administrace
05. dub 2019 15:35 - 05. dub 2019 15:36 #139748
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Tento příspěvek je určen pouze pro Conyho, protožel jsem zde nenašel možnost jak napsat uživateli PM.
Prosím řeším ten samý problém, kdy se klientce v administraci automaticky vyplňuje cesta pro cookies v nastavení administrace.
Klientce to dělá chrome na notebooku, ale chrome na desktopu ji to nedělá.
Pokud tu cestu upraví a odmaže a uloží, při dalším přihlášení jí to tam doplní aniž na tu stránku jde (prostě automaticky).
Potřebuji nasměrovat kde se v chrome vypne automatické doplňování jména a hesla - je to tento důvod?
Díky
Ruda
Prosím řeším ten samý problém, kdy se klientce v administraci automaticky vyplňuje cesta pro cookies v nastavení administrace.
Klientce to dělá chrome na notebooku, ale chrome na desktopu ji to nedělá.
Pokud tu cestu upraví a odmaže a uloží, při dalším přihlášení jí to tam doplní aniž na tu stránku jde (prostě automaticky).
Potřebuji nasměrovat kde se v chrome vypne automatické doplňování jména a hesla - je to tento důvod?
Díky
Ruda
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
05. dub 2019 15:50 #139749
Odpověď od Cony
Moderátor
No mně to udělalo jen jednou, takže jsme hodnoty smazal, a už je klid. To že za to mohl Chrome vím jen proto, že v cestě bylo moje uživatelský jméno, a já používám jen Chrome. Jinak jsem bohužel nevysledoval kdy a jak se mi to stalo. V Chrome jsem nic nevypínal, možná jsem ho aktualizoval, fakt nevím...
Možná tohle by mohlo pomoct...
Možná tohle by mohlo pomoct...
Poděkovali: Rudolf