Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nemůžu do administrace
Proč? Rozepiš...ghost napsal: :lol:
uplne bych si tim nebyl jisty
Pro cookies nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb
není nutno získat souhlas uživatele (interpretační vodítka k určení takových cookies poskytuje
WP194). Pro všechny ostatní cookies je nutno získat souhlas, který však lze získat nastavením
běžných prohlížečů. Pro zpracování osobních údajů získaných na základě takových cookies je
nutné zvolit vhodný právní základ zpracování podle článku 6 odst. 1 písm. a), b) nebo f) GDPR.
Bude-li právním základem souhlas, kritéria souhlasu a další pravidla pro zpracování získaných
dat stanoví GDPR. Souhlas je vykládán ve vztahu k účelu, prostředku a způsobu zpracování
osobních údajů, nikoliv k produktu či webovské aplikaci, tedy je nadbytečné jednou udělený
paušální souhlas například pro cookies třetích stran dále konkretisovat pro jednotlivý
vyhledávač nebo zpravodajský server.
Viz: zde
Jak potom eshop zaznamená, že koncový zákazník povolil cookies notné pro běh eshopu, ale zakázal ukládat informace o marketingu předávaných dále třeba na heuréku,
jak si to ten eshop uloží, že jsem mu to zakázal
a jak mi ten eshop pošle seznam informací co o mě eviduje?
A jak mi pak dokáže že některé informace o mě smazal ze svého systému?
Tohle asi cookies z nastavení browseru nedá nebo ano?
Slovy Cimrmana:
"Dvě sestry? Není to málo Antone Pavloviči?"
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla