Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
MS Azure
18. bře 2019 01:02 #139465
Nemáte někdo zkušenost s Joomlou na MS Azure? Po instalaci sice všechno funguje, ale práce se soubory je strašlivě pomalá (např. rozbalení zálohy kickstartem trvalo asi 20 minut, a to není nijak velký web, instalace malého pluginu zabere třeba i minutu). Zobrazení stránek je také poměrně pomalé, i když ne tak kritické.
Ke správě MS Azure přístup nemám, jen jsem dostal prostor k instalaci Joomly (je to nějaký balíček "Joomla Deployment" nebo tak nějak), potřeboval bych nějaký tip pro IT co to spravuje tak jestli náhodou někdo nemá zkušenost...
Ke správě MS Azure přístup nemám, jen jsem dostal prostor k instalaci Joomly (je to nějaký balíček "Joomla Deployment" nebo tak nějak), potřeboval bych nějaký tip pro IT co to spravuje tak jestli náhodou někdo nemá zkušenost...
18. bře 2019 08:01 #139468
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
to vidim prvne, ze nekdo provozuje joomlu v azure
no, dokud nebude znama konfigurace virtual masiny, na ktere to bezi, tak se tezko radi - ale zkusil bych zacit patrat tam, ze to bude priskrcene
Kdyby bylo jen pomale nacitani stranek, tak azure neni u nas, ale je tusim v nemecku, francii a podobne => vyssi latence (ale to nezpusobuje lenost serveru jako takoveho).
no, dokud nebude znama konfigurace virtual masiny, na ktere to bezi, tak se tezko radi - ale zkusil bych zacit patrat tam, ze to bude priskrcene
Kdyby bylo jen pomale nacitani stranek, tak azure neni u nas, ale je tusim v nemecku, francii a podobne => vyssi latence (ale to nezpusobuje lenost serveru jako takoveho).
Joomla! pro každého
18. bře 2019 13:00 #139473
Odpověď od Cony
Moderátor
No je to v rámci korporátu, vše maj na Azure, tak i tento web musí být. Rychlost jako taková problém myslím není, opravdu to bude něco v práci se soubarama, kontrola souborů pomocí Admin Tools trvala asi hodinu (běžně jede tak minutu)... Jak jsem psal, bohužel do konfigurace nevidím, tak je to takové věštění